تجمع اعتراضی رانندگان اتوبوس در اعتراض به عقب افتادن ۴ ماه حقوق‌شان

پیش از ظهر روز سه‌شنبه ۲۱ مرداد ماه ۹۹، جمعی از رانندگان اتوبوس‌های یک شرکت خصوصی در اعتراض به عقب افتادن ۴ ماه حقوق‌شان، در شمال شرق تهران در محدوده خیابان هنگام حوالی اتوبان بابایی، دست به تجمع اعتراضی زدند.

رانندگان شرکت کننده در این تجمع اعتراضی ، تأسیس شرکت‌های خصوصی را ظلم به رانندگان اتوبوس عنوان کردند و بر روی بنرهایی که روی اتوبوس‌های خود نصب کرده بودند، آن را با عنوان «به نام اتوبوسرانان و به کام شرکت‌های خصوصی» معرفی کردند.

یکی از این رانندگان معترض، با اشاره به پرداخت نشدن حقوق رانندگان این شرکت گفت: «ما بیش از ۱۷ ساعت در روز کار می‌کنیم؛ اما در شرایط سخت اقتصادی دوران کرونا، حقوقی به ما پرداخت نشده است.»

از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور، رانندگان اتوبوس‌ از جمله، اقشاری بودند که بیش از همه در معرض ابتلا به بیماری کرونا قرار داشتند؛ این در حالی است که رانندگان بارها به دلیل عدم تامین تجهیزات بهداشتی و مطالبات پرداخت نشده، اعتراض خود را عنوان کرده بودند.

بسیاری از رانندگان اتوبوس، برای پیشگیری خود و خانواده‌هایشان از ابتلا به ویروس کرونا، مجبور هستند با هزینه کردن از جیب خود، امکانات بهداشتی از جمله ماسک، مواد ضدعفونی کننده دست و … را تامین کنند.

این در شرایطی است که به دلیل گسترش ویروس کرونا و کاهش مسافران، بسیاری از رانندگان بیکار شده و هیچ حمایتی نیز از جانب دولت و شرکت‌هایی که در آن شاغل بودند، صورت نگرفت.

اکنون نیز با عقب افتادن حقوق‌شان در شرایط سختی به سر می‌برند و نه تنها از پس تامین تجهیزات بهداشتی، بلکه جهت تامین حداقل‌های هزینه معیشت زندگی خود و خانواده‌هایشان نیز برنمی‌آیند.

امری که به گفته رانندگان معترض، آنها را مجبور می‌کند دست از کار کشیده و با برگزاری تجمع، صدای اعتراض خود را به گوش مسئولان برسانند.​