
خبرگزاری هرانا – امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه، شماری از بازنشستگان صنایع فولاد در اصفهان، جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعی در اهواز، شوش، تهران، رشت، کرمانشاه، جمعی از نانوایان در اندیمشک، تعدادی از صنعتگران در اراک و شماری از کمپرسی داران برای دومین روز متوالی در رستم آباد، با برگزاری تجمعات اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند. همچنین روز گذشته، جمعی از شهروندان در شهرهای داراب و باغملک تجمعات اعتراضی برگزار کردند. از سوی دیگر، کارگران شرکت آرشین کوه چابهار در اعتراض به عدم دریافت مطالبات مزدی چهار ماهه خود، دست به اعتصاب زدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴، جمعی از نانوایان در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان، در مقابل ساختمان فرمانداری شهرستان اندیمشک تجمع اعتراضی برگزار کردند.
این افراد نسبت به معضلات صنفی خود از جمله مشکلات یارانه صنف نانوایان و حق بیمه کارگران نانوا اعتراض دارند.
دومین روز از تجمع اعتراضی کمپرسی داران در رستم آباد
به گزارش هرانا، امروز یکشنبه، شماری از کمپرسی داران استان گیلان، مقابل پمپ بنزین رستم آباد برای دومین روز متوالی دست به تجمع اعتراضی زدند.
آنها در اعتراض به نداشتن صنف، مبالغ پایین کرایه، مدیریت نامناسب و دیگر مشکلات صنفی خود دست به این اقدام زده اند.
تجمعات اعتراضی بازنشستگان تامین اجتماعی در ۵ شهر
به گزارش شورای بازنشستگان ایران، امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه، گروهی از بازنشستگان تامین اجتماعی مقابل ساختمان های ادارات تامین اجتماعی در اهواز، کرمانشاه، رشت و تهران دست به تجمعات اعتراضی زدند. همچنین جمعی از بازنشستگان تامین اجتماعی شهرهای شوش، کرخه و هفت تپه در مقابل ساختمان فرمانداری شوش، با برگزاری تجمع اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.
بر اساس این گزارش، بازنشستگان تامین اجتماعی خواستار ترمیم مستمریها و ارائه خدمات درمانی مطلوب هستند. این افراد همچنین نسبت به تبعیض، گرانی، تورم و دریافتی زیر خط فقر اعتراض دارند.
این بازنشستگان خواستار مستمری عادلانه، درمان رایگان و برخورداری از رفاهیات مکفی هستند و میگویند: افزایش مزد و مستمری ناچیز بوده و نمیتواند گره ای از مشکلات بازنشستگان باز کند
تجمع اعتراضی بازنشستگان صنایع فولاد در اصفهان
به گزارش شورای بازنشستگان ایران، روز جاری، شماری از بازنشستگان صنایع فولاد در مقابل ساختمان صندوق بازنشستگی صنایع فولاد اصفهان دست به تجمع اعتراضی زدند. آنها همچنین در یکی از خیابان های این شهر اقدام به راهپیمایی کردند.
اجرای همسانسازی واقعی تا تعیین سبد معیشت (طرح اصلاحی ۱۷ مهر ماه ۱۴۰۲)، برداشتن سقف حقوق، اعطای افزایشات ۶۵٪ سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰، عیدی حداقل دو برابر حقوق و درمان رایگان، از جمله مطالبات این بازنشستگان است.
تجمع اعتراضی صنعتگران در اراک
به گزارش هرانا، روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه، جمعی از صنعتگران شاغل در شهرک صنعتی خیرآباد واقع در اراک، در ورودی این شهرک دست به تجمع زدند.
این شهروندان با برگزاری تجمع به قطع شدن مکرر برق و اخلال در فعالیت های روزانه خود اعتراض کردند.
تجمع اعتراضی شهروندان در داراب
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه، جمعی از شهروندان در مقابل ساختمان اداره برق داراب دست به تجمع زدند.
بر اساس این گزارش، تجمع این شهروندان در اعتراض به قطع مکرر برق و مشکلات ناشی از آن، صورت گرفته است.
تجمع اعتراضی شهروندان در باغملک
به گزارش ایلنا، روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه، جمعی از شهروندان روستای آسماری واقع در شهرستان باغملک، در مقابل ساختمان فرمانداری این شهرستان، دست به تجمع زدند.
بر اساس این گزارش، این شهروندان در اعتراض به کمبود آب در این منطقه دست به تجمع زدند و خواستار رسیدگی به مشکلات خود شدند.
به گفته این شهروندان، روستای آسماری با ۳۵۰ خانوار و جمعیت ۱۵۰۰ نفر، یکی از بزرگترین روستاهای باغملک و استان خوزستان محسوب میشود که بیش از ۱۰ سال است که با مشکل بی آبی در فصول گرم سال مواجه است.
آنها در ادامه افزودند: شرایط به گونهای است که مردم مجبور هستند کیلومترها راه بروند تا بتوانند مقداری آب تهیه کنند. وعده هیچ مسئولی تاکنون برای رفع تنش آبی این منطقه محقق نشده است.
اعتصاب کارگران شرکت آرشین کوه چابهار
به گزارش حال وش، روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، کارگران شرکت آرشین کوه چابهار، وابسته به سازمان هوا فضای سپاه پاسداران که حقوق چهار ماه گذشته خود را دریافت نکرده و در تنگنای مالی قرار دارند، دست به اعتصاب زدند.
در این گزارش به نقل از یک منبع مطلع آمده است، در حالی که کارگران بومی چهار ماه است حقوق خود را دریافت نکردهاند، اتباع فاطمیون در قسمت تعمیرات ماشین آلات این شرکت مشغول به کار هستند و ماهانه مبالغ هنگفتی بابت تعمیر و نگهداری ماشینآلات دریافت میکنند. این تبعیض آشکار، خشم و نارضایتی کارگران بومی را برانگیخته و موجب اعتصاب آنها شده است.