تجمع اینترن‌های دانشگاه علوم پزشکی بهشتی در نهمین روز اعتصاب

تجمع اینترن‌های دانشگاه علوم پزشکی بهشتی در نهمین روز اعتصاب

اینترن‌های دانشگاه علوم پزشکی بهشتی تهران در اعتراض به وضعیت بد معیشتی و پاسخگو نبودن مسئولین دانشگاه، ۹ روز است در اعتصاب به سر می‌برند

اینترن‌های دانشگاه علوم پزشکی بهشتی تهران در نهمین روز اعتصاب خود در برابر ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه تجمع اعتراضی برگزار کردند. این تجمع روز دوشنبه ۳ مردادماه ۱۴۰۱ برگزار شد. اعتصاب اینترن‌های دانشگاه علوم پزشکی بهشتی در اعتراض به عدم پرداخت معوقات خود و وضعیت نابسامان معیشتی می‌باشد. با گذشت بیش از ۹ روز از اعتصاب اینترن‌ها، تاکنون هیچ مسئولی در جمع آنها حاضر نشده است.

تجمع اینترن‌ها در مقابل ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه، در اعتراض به سکوت و پاسخگو نبودن مقامات این دانشگاه می‌باشد.

مقامات این دانشگاه به جای محقق کردن خواسته‌های دانشجویان، اقدام به تهدید اینترن‌های معترض کرده‌‌اند. این مقامات تلاش می‌کنند با به حاشیه کشاندن اعتراضات، آنها را مجبور به سکوت کنند. اما اینترن‌ها اعلام کردند، با عدم حضور در فرایند‌های الکتیو و حضور کامل در فرایندهای اورژانس جهت خدمت‌رسانی به مردم اعتراض خود را مجددا به گوش مسئولین خواهند رساند.

محکوم کردن اقدامات سرکوبگرانه مقامات دانشگاه علوم پزشکی بهشتی

اینترن‌های دانشگاه علوم پزشکی بهشتی ضمن محکوم کردن اقدامات سرکوبگرانه مقامات دانشگاه، خواستار رسیدگی به خواسته‌هایشان و حل مشکلات معیشتی خود شدند.

اینترن‌های دانشگاه علوم پزشکی بهشتی همچنین خواستار پرداخت شدن معوقات‌شان تحت عنوان کمک هزینه تحصیلی هستند. برخلاف وعده‌های مسئولین کمک هزینه دانشجویان از اسفندماه ۱۴۰۰ تاکنون پرداخت نشده است.

اینترن‌های دانشـگاه علوم پزشکی بهشتی از جمله کادر درمانی بودند که در زمان گستردگی کرونا سریعا وارد کار شدند. اینترن‌‌ها مجبور بودند مانند سایر کادر درمان، ساعات زیادی را سر کار بمانند. اما اضافه‌کاری آنها به میزان بسیار کمی در نظر گرفته می‌شد. به همین دلیل اضافه‌کاری محاسبه شده برای آنها بسیار اندک است. این در حالی است که ساعات کار بالا برای اینترن‌ها اجباری بوده است و در صورت حاضر نشدن بر سر کار برای آنها غیبت در نظر گرفته می‌شد.

اینترن‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور از اسفندماه گذشته چندین بار نسبت به مشخص نبودن وضعیت خود اعتراض داشتند. اما هر بار مسئولین با دادن وعده تلاش کردند، این اعتراضات را فروکش کنند. عملی نشدن این وعده‌ها باعث گسترش اعتراضات شده است.