برگزاری دستکم سه تجمع اعتراضی/ اعتصاب کارگران شهرداری اهر

 امروز شنبه ۳۱ اردیبهشت، گروهی از کارگران و کارکنان بازنشسته ساکن در خانه‌های سازمانی مجتمع نیشکر هفت تپه در مقابل ساختمان فرمانداری شوش، شماری از پرسنل قراردادی وزارت نفت در مقابل ساختمان این وزارتخانه و همچنین جمعی از مرغداران معترض در مقابل ساختمان وزارت جهاد کشاورزی، در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند. همزمان شماری از کارگران شهرداری اهر دست به اعتصاب زدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل ایلنا، امروز شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، گروهی از کارگران و کارکنان بازنشسته ساکن خانه‌های سازمانی مجتمع نیشکر هفت تپه، در مقابل ساختمان فرمانداری شوش تجمع کردند.

این شهروندان می‌گویند: اخیرا اخطار فوری از مدیریت هفت تپه برای تخلیه خانه‌هایی که سالهاست در آن سکونت داریم دریافت کرده‌ایم.

اعتراض امروز ما برای تخلیه نکردن خانه‌های سازمانی نیست بلکه خواستار دریافت هزینه‌هایی هستیم که طی این سال‌ها برای تعمیرات این خانه‌های غیر قابل سکونت انجام داده‌ایم.

آن‌ها با بیان اینکه کارفرما در زمان بازنشستگی از سنوات پایان خدمت هر یک از کارگران ساکن این منازل سازمانی مبالغی بین ۱۲ تا ۲۵ میلیون تومان را در گرو نگه داشته است، گفتند: بیشتر این منازل که قدمت ساخت آنها بالای ۶۰ تا ۷۰ سال است در زمان تحویل غیر قابل سکونت بودند که هر یک از ساکنین با هزینه بسیار این خانه‌ها را آماده سکونت کرده‌ و در طول مدت اقامت نیز همه مشکلات کلی و مقطعی آن‌ را برطرف کرده‌اند.

طبق اظهارات یکی از بازنشستگان معترض، از مجموع خانه‌های سازمانی هفت تپه، حدودا ۱۲۰ تا ۱۳۰ واحد در اختیار بازنشستگان است.

این بازنشسته گفت: طبق آئین نامه مسکن مصوب مدیریت شرکت که از آغاز تاکنون در حال اجراست، ماهانه مبالغ قابل توجهی (رقمی بین ۱ میلیون و۳۰۰ تا یک میلون ۵۰۰ هزار تومان) بایت ایاب ذهاب، حق تردد و حق مسکن از دستمزد ماهانه کارگران ساکن در منازل سازمانی هفت تپه کسر شده است با این حال برای آماده‌سازی این منازل از سوی کارگران ساکن بین ۲۰ تا ۵۰ میلیون تومان هزینه شده است تا قابل سکونت شوند.

او با بیان اینکه بحران معیشتی و تورم افسارگسیخته در گرانی مسکن طی سال‌های اخیر مانع از آن شد که ما کارگران بتوانیم برای خود مسکن تهیه کنیم، افزود: هر چند برای تخلیه خانه‌های سازمانی هیچ اعتراضی بجز دریافت هزینه انجام شده نداریم، اما به طور قطع بیشتر این ساکنین بازنشسته، هیچ مکانی برای جابجایی خانواده و اسباب اثاثیه منزل خود ندارند.

این کارگر با بیان اینکه شرکت هفت تپه سال‌هاست برای تعمیرات و بازسازی واحدهای سازمانی اقدامی نکرده و این کار از سوی ساکنین انجام شده است، در پایان گفت: خواسته جمعی ما کارگران بازنشسته ساکن خانه‌های سازمانی از مدیریت نیشکر هفت تپه این است که ضمن دادن فرصت به ما بازنشستگان برای تخلیه خانه‌های سازمان، ترتیبی اتخاذ کنند تا کارشناسان شرکت با بازدید از خانه‌ها میزان هزینه کرد آن را براورد و پرداخت کنند تا ما نیز متحمل خسارت نشویم.

تجمع مرغداران در تهران

به گزارش روزنامه قانون، امروز شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، گروهی از مرغداران معترض در مقابل ساختمان وزارت جهاد کشاورزی در تهران، تجمع اعتراضی برگزار کردند.

مرغداران معترض معتقدند که سازمان جهاد کشاورزی ارزش نهاده های دامی را به میزان ۶۰۰ درصد گران کرده که این اقدام منجر به تقبل ضرر و زیان هایی از سوی تولید کنندگان و مرغ داران شده است.

معترضان اظهار داشتند: وزیر جهاد کشاورزی به ما وعده داده بود که تا پایان خرداد با ارز ترجیحی نهاده دریافت خواهید کرد.‌ ما با وعده وزیر جوجه ریزی کردیم و حالا نهاده و دان مرغ نداریم! شرکت‌های پشتیبانی، نهاده دولتی را با قیمت آزاد در بازار می‌فروشند.

برخی از اعضای صنف مرغداران استان خوزستان که در این تجمع حضور به عمل آورده اند، میگویند: ما گوشمان از وعده های مسئولین پر است؛ لذا اگر هرچه سریعتر تکلیف اصلاح ارزش نهاده های دامی مشخص نشود و قیمت آن کاهش نیابد، همه ی دام های خود را به نشان اعتراض از بین می‌بریم.

تجمع پرسنل قراردادی وزارت نفت

به گزارش از اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، جمعی از پرسنل قراردادی وزارت نفت، در مقابل ساختمان این وزارتخانه واقع در تهران، دست به  تجمع اعتراضی زدند.

بر اساس این گزارش، تجمع این شهروندان در اعتراض به سطح پایین حقوق و مزایا خود و همکارانشان صورت گرفته است.

تجمع کنندگان معتقدند که افزایش ۱۰ درصدی حقوق کارکنان قراردادی وزارت نفت ناکافی بوده و ناشی از اجرای ناقص طرح ساماندهی حقوق است.

اعتصاب کارگران شهرداری اهر

به گزارش شورای بازنشستگان ایران، امروز شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، شماری از کارگران شهرداری اهر از بخش‌های مختلف این مجموعه از جمله کارگران بخش موتوری، پاکبانان و رانندگان واحد‌های عمرانی و خدمات، در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان، دست به اعتصاب زده و برای چند ساعت از ادامه فعالیت خود امتناع کردند.

در این گزارش به نقل از یکی از اعتصاب‌کنندگان آمده است؛ حقوق اسفند سال گذشته بخشی از کارکنان پرداخت نشده است؛ همچنین تا این لحظه تکلیف حقوق ماه‌های فرودین و اردیبهشت امسال نیز مشخص نشده و حقوق این ماه‌ها به حساب هیچ کدام از کارکنان واریز نشده است.