تجمع اعتراضی کارکنان سازمان فنی و حرفه ای در مقابل ساختمان وزارت کار

کارکنان سازمان فنی و حرفه ای خواستار رسیدگی به وضعیت معیشتی شان توسط مسئولین شدند

کارکنان سازمان فنی و حرفه ای در اعتراض به پایین بودن حقوق‌شان در مقابل ساختمان وزارت کار و رفاه اجتماعی تجمع کردند. حقوق این کارمندان که همگی بیش از ۱۵ سال سابقه کار دارند از ۳.۵ تا ۵ میلیون تومان است. بهمین دلیل وضعیت معیشتی کارکنان سازمان فنی و حرفه ای در حد فاجعه است. مشخص است، آنها با این حقوق نمی‌توانند پاسخگوی هزینه‌های زندگی خود و خانواده‌شان باشند. بسیاری از این کارکنان دارای مدارک کارشناسی ارشد و یا دکترا هستند.

کارکنان سازمان فنی و حرفه ای همچنین نسبت به وضعیت بیمه خود اعتراض دارند. به گفته این نیروها، بیمه تکمیلی آرمان پایین‌تر اشل در بین بیمه‌های تکلمیلی است. به گفته کارکنان این بیمه نمی‌تواند پاسخگوی بسیاری از نیازهای درمانی آنها باشد.

یکی از کارکنان سازمان فنی و حرفه ای در رابطه با وضعیت حقوق خود و همکارانش می‌گوید:

«کرامت ما به عنوان نیروی با سابقه و تحصیلکرده حفظ نمی‌شود… با کار در سازمان فنی و حرفه ای کشور، به شکل‌های مختلف از دستمزد پایین گرفته تا عدم پرداخت اضافه‌کاری و اجبار به انجام کارهایِ خارج از وظیفه، تحقیر می‌شویم. »

 قسمتی از سخنان نماینده کارکنان سازمان فنی و حرفه ای خطاب به رئیس این سازمان

سازمان فنی و حرفه ای

نماینده کارکنان سازمان فنی و حرفه ای در تجمع اعتراضی خطاب به رئیس این سازمان گفت:

«معیشت مهم‌ترین مشکل ماست. ما می‌دانیم این مشکل به راحتی حل نخواهد شد و نیازمند این است که دولت و مجلس به طور جدی فکری به حال معیشت کارکنان سازمان فنی و حرفه ای کشور بکنند.»

وی در ادامه خواسته کارکنان در رابطه با طرح طبقه‌بندی معلمان را گفته و تصریح کرد:

« گفته می‌شود قرار است موضوع رتبه‌بندیِ معلمان در برنامه‌ی هفتم دیده شود اما ما خیلی به این موضوع خوشبین نیستیم و فکر نمی‌کنیم به نتیجه برسیم. به جای پرداختنِ به رتبه‌بندی ما از دولت می‌خواهیم که فوق‌العاده خاص را برای همه‌ی کارکنان و نه فقط برای مربیان اجرایی کنند… با توجه به اینکه دولت از جانب مجلس در مورد پرداخت فوق‌العاده خاص تام الاختیار است ما از وزیر کار و دولت می‌خواهیم با پرداخت فوق‌العاده خاص به همه‌ی کارکنان تا حدودی مشکل معیشت ما را حل کنند.»

فقیرتر شدن روزانه مردم بدلیل سرقت سرمایه‌های کشور

سران حکومت با به سرقت بردن سرمایه‌های کشور همه مردم را به زیر خط فقر کشاندند. بیشتر کارکنان سازمان فنی و حرفه ای دارای تحصیلات بالایی هستند اما حقوق آنها کمتر از نصف خط فقر است. سیاست‌های اقتصادی، دولت رئیسی به فقیرتر شدن مردم سرعت بخشیده است. البته باید توجه داشت، اعتراضات در این دوران از نظر کمی قابل مقایسه با هیچ دورانی نبوده است. موضوع دوم که خیلی به چشم ‌می‌آید، رادیکالیزه شدن اعتراضات و رنگ و بوی سیاسی گرفتن آن است. هراس سران حکومت هم دقیقا از تغییر اعتراضات صنفی به سیاسی است.