کسادی بازار لوازم خانگی بدلیل فقر گسترده در جامعه

گرانی و کسادی بازار لوازم خانگی و روی آوردن مردم به خرید اجناس دست دوم

کسادی بازار لوازم خانگی از سال پیش آغاز شده است و هنوز هم ادامه دارد. دولت بدلیل سیاستهای غاراتگرانه‌اش از یک سو توان کنترل گرانی و از سوی دیگر تمایلی به کنترل بازار ندارد.

افزایش فقر و گرانی در این سالها، تمایل به خرید لوازم خانگی دست دوم را افزایش داده است. فقر، گرانی باعث شده که اکثریت مردم بخصوص اقشار کم درآمد همه دستمزد خود را هزینه خورد و خوراک کنند. در نتیجه توان خرید لوازم خانگی با کیفیت را ندارند. بدلیل فقر گسترده در جامعه روی آوردن به خرید لوازم خانگی بی‌کیفیت روال پیدا کرده است. کالاهای برند خارجی و باکیفیت تبدیل به لوازم لوکسی شده که دهک‌های پایین جامعه عملا از آن محروم هستند.

 دراین میان نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران خبر از گران شدن لوازم خانگی می‌دهد. افزایش دستمزد‌ها، گران شدن مواد اولیه و نوسانات بازار ارز از علل افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمتها می‌باشد.

این افزایش قیمتها درحالی است که بازار در رکود مطلق است و مردم بدلیل گرانی‌های افسار گسیخته توان خرید ندارند.

تخصیص وام برای خرید لوازم خانگی

کسادی بازار لوازم خانگی
کسادی بازار لوازم خانگی

محمد حسین اسلامیان در رابطه با کسادی بازار می‌گوید: «با توجه به تعطیلی حدودا دوماهه هیچ تقاضایی نداریم. یعنی کارخانه‌ها تولید دارند اما در بازار مشتری وجود ندارد.»

وضعیت اقتصادی مردم بحدی خراب شده که بانکها وام و تسهیلاتی برای خرید لوازم خانگی مشخص کرده‌اند.

اسلامیان دراین رابطه اظهار داشت: «وام لوازم خانگی به میزان ۵۰ میلیون تومان در بیشتر بانک‌ها داده می‌شود، کمااینکه بسیاری از شرکت‌ها و فروشنده‌ها رو به فروش اقساطی آورده‌اند. بعضی کارخانه‌ها با یک سری از بانک‌ها قرارداد دارند تا به متقاضیان تسهیلات داده و به کارخانه معرفی کنند.»

مهمترین وظیفه هر دولت در قبال مردم فراهم کردن امکانات برای رفاه و آسایش آنها است. وظیفه‌ای که در این حاکمیت به فراموشی سپرده شده است. سران حکومت فقط درصدد غارت و چپاول هر چه بیشتر مردم هستند در حالیکه بهمراه ایادی و آقازاده‌‌هایشان در قصرهای افسانه‌ای باستی هیلز زندگی کنند.مردم را به جایی رسانده‌‌اند که برای خرید یک تکه لوازم خانگی نیازمند گرفتن وام هستند.