خبرگزاری هرانا – طی روز گذشته و امروز پنجشنبه ۲۰ آذر، جمعی از کارگران شاغل در پایانه خورموسی (سربندر) در این پایانه، شماری از رانندگان تاکسی جزیره کیش برای سومین روز متوالی در مقابل ساختمان سازمان منطقه آزاد کیش، جمعی از فرهنگیان قرارداد کار معین در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی و شماری از کارگران نیروگاه برق رامین در محوطه این نیروگاه، در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، روز چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۹، روز چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۹، جمعی از کارگران شاغل در پایانه خورموسی (سربندر) در اعتراض به بی توجهی مسئولان به مطالبات صنفی آنها در این پایانه تجمع اعتراضی برگزار کردند.
به گفته این کارگران؛ در پی اجرای روند خصوصی سازی در پایانه خورموسی آنها با مشکلاتی همچمون عدم پرداخت حقوق ماهیانه و حق بیمه رو به رو شده و از حق امنیت شغلی محروم هستند.
آنها در این تجمع خواستار قطع روند خصوصی سازی در این واحد و بازگشت آن به بخش دولتی شدند.
تجمع رانندگان تاکسی جزیره کیش
به گزارش خبرگزاری هرانا، امروز پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۹، شماری از رانندگان تاکسی جزیره کیش برای سومین روز متوالی در مقابل ساختمان سازمان منطقه آزاد کیش تجمع کردند.
این افراد نسبت به تصمیم شرکت عمران مبنی بر امضای تفاهمنامه همکاری با شرکت اسنپ، معترض هستند.
نمایشگر ویدیو
تجمع فرهنگیان قرارداد کار معین
به گزارش کانال صنفی معلمان ایران، روز چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۹، جمعی از فرهنگیان قرارداد کار معین، با برگزاری تجمع اعتراضی در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.
از جمله مطالبات این معلمان؛ اجرای طرح رتبهبندی نیروهای خدماتی، برقراری حق سرایداری، اضافهکار، حق لباس و حق مسکن، جذب و استخدام نیروهای جدید خدماتی، افزایش حقوق نیروهای خدماتی، تبدیل وضعیت شغلی از خدماتی به اداری، قرار گرفتن در زمره مشاغل سخت و زیانآور، بهبود حقوق دریافتی نیروهای خدماتی و همسانسازی حقوق نیروهای خدماتی با سایر پرسنل آموزشوپرورش و کارکنان دیگر ارگانها، عنوان شده است.
تجمع کارگران نیروگاه برق رامین
به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز پنجشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۹، شماری از کارگران نیروگاه برق رامین در محوطه این نیروگاه تجمع کردند.
این کارگران به عدم پرداخت معوقات مزدی و کمکهای رفاهی، عدم رسیدگی به مشکلات بیمه و بلاتکلیفی وضعیت وام های خود معترض هستند.
به گفته آن ها؛ وزارت نیرو به عنوان کارفرما به گونهای ارتباط خود را با بخش تولید مدیریت میکند که کارگران از آن متضرر میشوند. برای نمونه سال ۹۷ شرکتهای تولیدی به دلیل کاهش بودجههای خود، کارانه و حق مسکن کارگران را حذف کردند تا به جای آن حق بن را افزایش دهند.