خبرگزاری هرانا – طی روزهای گذشته و امروز سه شنبه ۲۰ آبان، جمعی از کارگران نیشکر هفت تپه در مقابل درب ورودی این مجتمع، تعدادی از شهروندان دارای معلولیت آبادان در شهرداری این شهر، شماری از سهامداران زیان دیده در مقابل ساختمان پاستور تهران، تنی چند از مربیان پیش دبستانی شهرستان داراب در سه نوبت طی سه روز گذشته مقابل فرمانداری، دفتر امام جمعه و دفتر نماینده مردم داراب و زریندشت، گروهی از کارکنان شرکت رامپکو (تلمبهخانه غرب کارون) اهواز در مقابل ساختمان استانداری خوزستان، تعدادی از نیروهای پیمانکاری شرکت کشت و صنعت کارون در شهرستان شوشتر، مقابل این شرکت و جمعی از دستفروشان تهران در مقابل ساختمان شورای شهر تهران در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، به نقل از سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، امروز سه شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۹، جمعی از کارگران نیشکر هفت تپه برای یازدهمین روز متوالی دست به تجمع زدند.
معترضان مهمترین علت تجمع خود را اعتراض به اخراج ۱۵ تن از همکارانشان عنوان کردند.
سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری روز سه شنبه ۲۰ آبان ماه، مدعی شد که کارگران اخراج شده نیشکر هفت تپه با پیگیری دستگاه قضا به محل کار خود بازگشته و حقوق معوقه کارگران بروز شده است. این در حالی است که منابع کارگری ضمن تکذیب این ادعا از عدم پرداخت حقوق مهرماه علیرغم سپری شدن ۲۰ روز از آبان و تداوم بلاتکلیفی کارگران اخراج شده خبر دادهاند.
پیشتر نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی از اخراج ۱۵ نفر از کارگران شرکت نیشکر هفتتپه خبر داد و استاندار خوزستان را یکی از عوامل این اقدام عنوان کرد.
کشت و صنعت هفت تپه، قدیمی ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن میگذرد و طبق اصل ۴۴ قانون اساسی اواخر سال ۱۳۹۴ از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد.
حدود چهار هزار نفر به صورت رسمی، قراردادی و پیمانکاری در بخش های مختلف این شرکت بزرگ تولید شکر مشغول کار هستند.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در ۱۵ کیلومتری شهر شوش در شمال خوزستان واقع است.
نمایشگر ویدیو
00:00
00:09
تجمع شهروندان دارای معلولیت آبادان
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز سه شنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۹، تعدادی از شهروندان دارای معلولیت آبادان با تجمع در شهرداری این شهر خواستار مناسب سازی معابر شهری برای افراد معلول و کم توان جسمی شدند.
بر اساس این گزارش، شیرازی شهردار آبادان با حضور در میان آنها قول رسیدگی به مشکلات از جمله تشکیل کار گروهی با حضور نماینده معلولان و ارائه و انجام راهکارهایی جهت مناسب سازی شهری را تا تاریخ ۱۳ آذر (روز جهانی معلولین) داد.
این تجمع با وعده عملی ساختن مطالبه افراد معلول پایان یافت و معلولان مطالبه گر آبادان ابراز امیدواری کردند تا روز جهانی معلول شاهد تحقق وعده ها باشند.
تجمع سهامداران بورس
به گزارش روزنامه قانون، امروز سه شنبه ۲۰ آبان ۹۹، شماری از سهامداران زیان دیده در مقابل ساختمان پاستور تهران دست به تجمع زدند.
این افراد نسبت به سیاستهای دولت در دوران ریزش شاخص و عدم اجرای وعدههای حمایتی، معترض هستند.
تجمع مربیان پیش دبستانی داراب
به گزارش فارس، جمعی از مربیان پیش دبستانی قبل از سال ۹۱ شهرستان داراب در اعتراض به عدم استخدام خود در آموزش و پرورش طی سه روز گذشته در مقابل فرمانداری، دفتر امام جمعه و دفتر نماینده مردم داراب و زریندشت دست به تجمع زدند.
بر اساس این گزارش، در سال ۹۴ ، بخشنامهای جهت جذب مربیان پیشدبستانی که پیش از سال ۹۱ در مراکز آموزشی مشغول به کار بوده به اداراتکل آموزش و پرورش سراسر کشور ابلاغ شد و به موجب آن آموزش و پرورش هر شهرستان میتوانست بدون محدودیت کمی، مربیانی را در قالب حقالتدریس به کار گیرد.
آموزش و پرورش فارس نیز این بخشنامه را به شهرستانها ابلاغ نمود و از قرار معلوم در شهرستان داراب تعداد اندکی معرفی شده و مربیان دیگر با وجود تجربه و سنوات کاری ، از این موقعیت محروم ماندند.
اکنون مربیانی که به دنبال ثبات و امنیت شغلی خود هستند، معترضند که چرا ادارهکل آموزش و پرورش فارس، این بخشنامه را قبول ندارد و از دستورالعملی که ثبات شغلی مربیان بسیاری را در سطح کشور معین کرد به عنوان اطلاعیه یاد میکند!؟
تجمع کارکنان شرکت رامپکو
به گزارش ایلنا، امروز سه شنبه ۲۰ آبان ۹۹، کارکنان شرکت رامپکو (تلمبهخانه غرب کارون) اهواز، برای پیگیری مطالبات و حقوق معوقه خود مقابل ساختمان استانداری خوزستان، دست به تجمع اعتراضی زدند.
یکی از کارکنان حاضر در این تجمع گفت: “حقوق کارکنان تا خردادماه پرداخت شده و بعد از آن هیچگونه دریافتی نداشتیم”.
او میگوید: “ما به دنبال حقوحقوق خود و خانوادههای خود هستیم و چیزی بیشتر از آن نخواستیم اما علیرغم اینکه در این مدت مورد بیتوجهای قرارگرفتهایم، امروز هم تهدید به اخراج و حتی ایجاد مشکل امنیتی شدیم”.
وی افزود: “از اسفند سال ۹۷ تا اسفند سال ۹۸ از همه کارکنان بابت بیمه تکمیلی، هزینه کسر شد اما با این وجود هیچگونه خدماتی بابت آن دریافت نکردیم”.
این فرد شاغل در شرکت رامپکو، در ادامه از وعده پرداخت معوقات کارکنان گفت و توضیح داد: “از اواسط شهریورماه، قرارداد شرکت رامپکو با مهندسی و توسعه نفت به پایان رسید و کارفرمای جدید آن و شرکت نفت و گاز اروندان بهعنوان کارفرمای جدید معرفی و کار را بدست گرفته که وعده داده است حقوق شهریور و مهر را طی روزهای آینده پرداخت کند اما مابقی معوقات، مربوط به شرکت مهندسی و توسعه نفت است”.
وی خاطرنشان کرد: “کارکنان از اواسط شهریورماه، بدون قرارداد و بیمه سازمان تأمین اجتماعی مشغول بکار هستند. حتی هزینه غذای ۴ ماه را هم نیز که مقرر شده بود به حقوق اضافه شود پرداخت نکردند، چراکه تهیه و تأمین غذا بر عهده کارکنان است، هزینه سرویس رفتوآمد سال ۹۶ هم از دیگر معوقات می باشد”.
یکی دیگر از کارکنان به سادهترین و پیش پا افتادهترین نیازهای روزانه که از آن محروم هستند، اشاره کرد و گفت: “گفتن این موارد جای خجالت و تأسف دارد اما باید گفت؛ حتی سرویسهای بهداشتی آب ندارند و با تانکر برای سرویسها آب میاورند که آنهم مدام نبوده و متأسفانه شرایط بهداشتی سرویسها قابلتحمل نیست”.
وی در پایان یادآور شد: “آب آشامیدنی هم نیز بهطورکلی وجود ندارد. در این روزهای پرخطر و بحرانی کرونا عدم تخصیص لوازم بهداشتی، ماسک، الکل و فراهم کردن بسترهای بهداشتی هم نیز یکی دیگر از معضلات و مشکلات کارکنان محسوب میشود”.
تجمع نیروهای پیمانکاری کشت و صنعت کارون
به گزارش فارس، امروز سهشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۹، تعدادی از نیروهای پیمانکاری شرکت کشت و صنعت کارون در شهرستان شوشتر، مقابل این شرکت تجمع کردند.
بر اساس این گزارش، این شهروندان خواهان تبدیل وضعیت خود هستند.
تجمع دستفروشان تهران
به گزارش ایلنا، روز دوشنبه ۱۹ دآبان ۱۳۹۹، جمعی از دستفروشان تهران برای انعکاس هرچه بیشتر صدای اعتراضشان نسبت به بلاتکلیفی معیشتی وازدست دادن درآمدشان در پی شیوع بیماری کووید ۱۹ و عدم حمایت دولت ،دست به تجمع مقابل ساختمان شورای شهر تهران زدند.
یکی از این شهروندان گفت: “در اوایل شیوع کرونا و تعطیلات نوروز، شهرداری برای جبران بخشی از خسارت دستفروشان با همکاری بنیاد مستضعفان کارت های هدیه به همکاران ما داد و بخشی از ضرر آنان را جبران کرد”.
این دستفروش گفت: “اما در ماههای گذشته هیچ حمایتی از ما نشده است و از ادامه فعالیتمان نیز جلوگیری می شود. زندگی ما هم مانند بقیه مردم خرج دارد اما کسی به فکر مشکلات ما نیست”.
این فرد دستفروش ادامه داد: “الان برخی از دستفروشان برای گذران زندگی، خرید دارو، مواد غذایی، اجاره خانه و … دچار مشکل هستند و تقاضا دارند در مترو و مقابل مراکزی که پیش از این بودند، ادامه فعالیت دهند”.