دستکم ۳ تجمع اعتراضی برگزار شد

خبرگزاری هرانا – روز گذشته و امروز یکشنبه ۱۸ آبان، جمعی از کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه در محل کار خود، شماری از اهالی روستای توگبری در مقابل ساختمان فرمانداری شهرستان چرام و جمعی از آبداران شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد در مقابل ساختمان های استانداری، دادگستری و صدا و سیمای این استان در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز یکشنبه ۱۸ آبان ۹۹، جمعی از کارگران مجتمع نیشکر هفت تپه در محوطه این مجتمع دست به تجمع زدند۔

معترضان علت تجمع خود را  اعتراض به اخراج ۱۵ تن از همکارانشان عنوان کردند.

پیشتر نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی از اخراج ۱۵ نفر از کارگران شرکت نیشکر هفت‌تپه خبر داد و استاندار خوزستان را یکی از عوامل این اقدام عنوان کرد.

کشت و صنعت هفت تپه، قدیمی ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن می‌گذرد و طبق اصل ۴۴ قانون اساسی اواخر سال ۱۳۹۴ از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد.

حدود چهار هزار نفر به صورت رسمی، قراردادی و پیمانکاری در بخش های مختلف این شرکت بزرگ تولید شکر مشغول کار هستند.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در ۱۵ کیلومتری شهر شوش در شمال خوزستان واقع است.

نمایشگر ویدیو

00:00
00:54

تجمع ساکنان روستای توگبری

به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، امروز یکشنبه ۱۸ آبان ۹۹، شماری از اهالی روستای توگبری در مقابل ساختمان فرمانداری شهرستان چرام، دست به تجمع اعتراضی زدند.

معترضان میگویند که از امکانات اولیه از جمله آب و برق محروم هستند

این افراد نبود آب آشامیدنی در روستای توگبری را اهم مشکلات خود عنوان کردند و خواستار رسیدگی مسئولان به این موضوع شدند.

آنها همچنین نسبت به نبود برق و مشکلات تردد و جاده سازی این روستا معترض هستند.

توگبری، روستایی از توابع شهرستان چرام و در استان کهگیلویه و بویراحمد واقع شده است.

نمایشگر ویدیو

00:00
02:41

تجمع آبداران شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد

به نقل از ایسنا، روز شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۹، جمعی از آبداران شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد در اعتراض به عدم پرداخت مطالبات مزدی و بیمه ای و همچنین بلاتکلیفی در قراردادهایشان در مقابل ساختمان های استانداری، دادگستری و صدا و سیمای این استان دست به تجمع زدند.

یکی از این آبداران در این خصوص گفت: “۲۰۰ نفر آبدار در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد هر ۶ ماه یکبار پس از اینکه تجمع اعتراض آمیز انجام می دهیم حقوق ما پرداخت می شود. یکی دیگر از مشکلات ما قرارداد منعقد شده با ماست.”

وی افزود: “شرکت آب و فاضلاب روستایی و شهر با هم ادغام شدند این در حالی است که دو نوع قرارداد با آبداران منعقد شده است چرا باید نیروهای یک سازمان دو قرارداد متفاوت داشته باشند؟ این مسئله از نظر قانونی تخلف است که انتظار داریم متولیان امر نظارت و ورود کنند.”

یکی دیگر از معترضان گفت: “در این شرایط کرونایی و وضعیت اقتصادی از تیرماه تاکنون یک ریال حقوق دریافت نکرده‌ایم.

آبدار دیگری با بیان اینکه فرزند ۶ ساله‌ام با مشکل قلبی مواجه است، گفت: “برای انجام عمل جراحی نوبت گرفتیم و با ما تماس گرفتن که جهت انجام عمل جراحی مراجعه کنید اما دفترچه بیمه نداریم و حقوق هم دریافت نکردم که بتوانم فرزندم را درمان کنم.”

این آبداران بیان کرد؛ “آب را پمپاژ، وارد مخزن کرده و کلر زنی می کنیم و تحویل مردم می‌دهیم و آب بها را هم آنلاین به حساب شرکت آب و فاضلاب واریز می‌کنیم اما حقوق گیر خودمان نمی‌آید آیا این حق ماست؟.”

وی تاکید کرد: “از مسئولان و متولیان استانی و کشوری انتظار داریم به مشکلات آبداران استان کهگیلویه و بویراحمد در این شرایط اقتصادی و کرونایی رسیدگی کنند. چند ماه پیش جلو استانداری تجمع کردیم وقتی موضوع رسانه‌ای شد بخشی از مطالبات ما را پرداخت کردند اما از آن روز تاکنون دیگر کاری صورت نگرفت.”