خبرگزاری هرانا – طی روزهای گذشته و امروز یکشنبه ۱۱ آبان، شماری از کارکنان اخراج شده پالایشگاه بید بلند ۲ در مقابل درب فرمانداری بهبهان، تعدادی از اهالی “ده ونک” تهران در مقابل ساختمان مرکزی قوه قضائیه، جمعی از مربیان پیش دبستانی در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی، گروهی از کارگران بخش صنعتی شرکت نیشکر هفت تپه در محوطه این شرکت، تنی از کارگران منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر برای دومین روز متوالی در مقابل کارگاه مرکزی این شرکت و عده ای از کارگران و رانندگان شرکت کشت و صنعت مغان در مقابل ساختمان اداره مرکزی این شرکت در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالباتشان شدند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز یکشنبه ۱۱ آبان ۹۹، شماری از کارکنان اخراج شده شرکت مپنا که یکی از پیمانکاران پالایشگاه بید بلند ۲ است در مقابل درب فرمانداری بهبهان و سپس در مقابل این پالایشگاه دست به تجمع اعتراضی زدند.
معترضان می گویند که از اعتراض آنها به این موضوع سه ماه میگذرد و در طی این مدت مسئولان هیچ اقدامی در خصوص احقاق مطالبات آنها انجام نداده اند.
همچنین بر روی بنر معترضان به صورت کنایه آمیز نوشته شده است: “اخراج شده به دلیل بومی بودن، سوابق کاری مرتبط و تجربه تعمیرات و اورهال پالایشگاه”.
تجمع ساکنان “ده ونک” تهران
به گزارش دانشجو، امروز یکشنبه ۱۱ آبان ۹۹، تعدادی از اهالی “ده ونک” تهران در اعتراض به تصرف زمینهای این منطقه توسط دانشگاه الزهرا، در مقابل ساختمان مرکزی قوه قضائیه تجمع کردند.
معترضان با در دست داشتن پلاکاردهایی خواستار برکناری ریاست دانشگاه الزهرا شدند.
این افراد همچنین از مسئولان قوه قضائیه و مقننه خواستند که به وضعیت آنها رسیدگی کنند.
تجمع مربیان پیش دبستانی در تهران
به گزارش آذرباخیش، امروز یکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۹، جمعی از مربیان پیش دبستانی در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان در مقابل ساختمان مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
معترضان خواستار تعیین تکلیف وضعیت استخدامی خود با توجه به سوابق کاریشان هستند.
تجمع کارگران نیشکر هفت تپه
به گزارش مدارا، امروز یکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۹، شماری از کارگران بخش صنعتی شرکت نیشکر هفت تپه در اعتراض به بازداشت همکاران خود، در محوطه این شرکت دست به تجمع زدند.
پس از تجمع روز پنجشنبه ۸ آبان، چهار تن از فعالین کارگری هفت تپه به نام های یوسف بهمنی، حمید ممبینی، ابراهیم عباسی منجزی و مسعود حیوری بازداشت و روز گذشته پس از اتمام مراحل بازجویی به زندان فجر دزفول منتقل شدند.
طی ماه های اخیر تجمعات اعتراضی کارگران نیشکر هفت تپه بیش از دو ماه در خیابان های شهر شوش و در مقابل فرمانداری این شهر ادامه داشت. معترضان اهم مطالبات خود را پرداخت معوقات مزدی، رسیدگی به وضعیت شغلی، تعیین تکلیف شرکت، بازگشت به کار همکاران اخراج شده، ابطال واگذاری شرکت به بخش خصوصی و همچنین تمدید مهلت دفترچههای درمانی، عنوان کردهاند.
کشت و صنعت هفت تپه، قدیمی ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن میگذرد و طبق اصل ۴۴ قانون اساسی اواخر سال ۱۳۹۴ از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد.
حدود چهار هزار نفر به صورت رسمی، قراردادی و پیمانکاری در بخش های مختلف این شرکت بزرگ تولید شکر مشغول کار هستند.
شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در ۱۵ کیلومتری شهر شوش در شمال خوزستان واقع است.
تجمع کارگران پتروشیمی ماهشهر
به گزارش عصرجنوب، امروز یکشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۹، کارگران پتروشیمی فن آوران در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر برای دومین روز متوالی در اعتراض به پایین بودن دستمزد و نابرابری مزایای شغلی دست از کار کشیده و در مقابل کارگاه مرکزی این شرکت تجمع کردند.
در این گزارش آمده است، برخی کارگران برای منصرف شدن از حضور در این تجمع تحت فشار قرار گرفته اند.
یکی از کارگران معترض در این خصوص گفت: “شمار کارگران واحدهای تعمیراتی شرکت بیش از ۱۸۰ نفر است و اعتراضات تاکنون بی نتیجه مانده است.”
تجمع کارگران و رانندگان شرکت کشت و صنعت مغان
به گزارش دانشجو، طی روزهای اخیر، شماری از کارگران و رانندگان شرکت کشت و صنعت مغان در اعتراض به ادامه تعطیلی این شرکت و بلاتکلیفی خود، در مقابل ساختمان اداره مرکزی این شرکت دست به تجمع زدند.
در نیمه مهر امسال هیات داوری سازمان خصوصی سازی، واگذاری شرکت کشت و صنعت مغان به یونس ژائله را ابطال کرد. پس از آن گزارشهایی از تخلیه انبارهای این شرکتتوسط مالک پیشین آن گزارش شد که در نهایت، دادگستری استان اردبیل اعلام کرد که خروج هر گونه اموالی از شرکت غیرقانونی است و انبارهای آن را پلمب کرد.
با این حال روند بازگشت شرکت کشت و صنعت مغان به دولت نیز طولانی شده و کارگران را بلاتکلیف کرده است. این دو موضوع نگرانیهایی برای کارگران ایجاد کرده و نتیجه این بلاتکلیفی، اعتراضات روزانه کارگران این شرکت مقابل اداره مرکزی آن است.