روز شنبه ۱۲ مهر ماه ۹۹، جمعی از کارکنان شرکتی مخابرات ایران در اعتراض به عدم رسیدگی به مطالباتشان، در مقابل ساختمان وزارت ارتباطات، دست به تجمع اعتراضی زدند.
معترضان مهمترین مطالبه خود را دریافت حداقل دستمزد با وجود انجام کارهای تخصصی، عنوان کردند.
معترضین در این تجمع اعتراضی که از کارکنان شرکتی مخابرات ایران در شرکتهای خدمات اول، شسکام و شرکتهای محلی بودند، با در دست داشتن پلاکاردها و همچنین سر دادن شعار، خواستههای خود را به گوش مسئولان این وزارتخانه رساندند.
کارکنان شرکت مخابرات ایران در حالی نسبت به عدم رسیدگی به مطالباتشان در مقابل این وزارتخانه دست به تجمع زدند، که روز جمعه ۱۱ مهر ماه ۹۹، محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دولت روحانی، در سفر به شهرستان خوانسار، در یک تفریح لاکچری به پاراگلایدرسواری در آسمان این شهرستان پرداخته است.
انتشار فیلم تفریح لاکچری پاراگلایدرسواری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بر فراز آسمان شهرستان خوانسار که در وضعیت قرمز، به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا قرار دارد و چندین هفته است که آمارهایش نشان از وضعیت حاد کرونا میدهد، واکنش و اعتراض کاربران فضای مجازی را به دنبال داشت.
وضعیت کرونا در استان اصفهان و به ویژه شهرستان خوانسار، به حدی نامساعد است که ماه گذشته، محمود مسلمزاده، فرماندار خوانسار از تمامی مهمانان، گردشگران و به ویژه مردم خوانسار مقیم اقصی نقاط کشور تقاضا کرده بود که با توجه به قرمز بودن وضعیت شهرستان در دو ماه گذشته، امسال از سفر به خوانسار خودداری کنند.
وضعیت شیوع کرونا در این شهرستان به حدی فاجعه بار است که حتی تعزیهخوانی قودجان خوانسار که با ۳۰۰ سال قدمت، بزرگترین آیین تعزیهخوانی محسوب میشود، به دلیل بیماری کرونا لغو شد.
اعتراضات به عملکرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تنها به وضعیت آنتندهی و سرعت اینترنت محدود نشده و این وزارت، معترضانی در میان کارمندان خود هم دارد؛ اکنون موضوع تفریح لاکچری این وزیر دولت روحانی، آن هم در شهرستانی که در وضعیت قرمز کرونا، سفر به آن ممنوع است، خود بیانگر وضعیت اسفبار این وزارتخانه است که وزیر آن در سفر و تفریح لاکچری خوشگذرانی میکند، اما کارمندان و کارکنان آن نسبت به سطح پایین حقوق و مطالبات خود معترض هستند.
پاراگلایدرسواری و تفریح یک وزیر دولتی، بر فراز آسمان شهرستان و کشوری که کارکنان وزارتخانهاش، برای اندک دستمزد خود باید ساعتها در مقابل این نهاد دولتی صدای اعتراضشان را بلند کنند، مردمانش در شدیدترین فشارهای اقتصادی جانشان به لب رسیده است، کادر درمانش چندین ماه است از جان مایه گذاشته و با کرونا مقابله میکنند و دانشجویانش برای شرکت در کلاسهای مجازی، مجبور به ایستادن بر قله و تپه و کوههای روستا هستند، تنها نمکی است بر روی زخم آنها و هیچ توجیه دیگری ندارد.