شرکت قدیمی یاسوران بتن یاسوج یکی از تولید کنندگان بتن آماده و تیرچه بتنی واقع در استان کهگیلویه و بویراحمد تعطیل و حدود ۱۰۰ کارگر مستقیم و غیرمستقیم آن بیکار شدند.
به گزارش یک منبع خبری محلی، شرکت یاسوران، حدود یک ماه است که به دلیل سوءمدیریت و دستهایی که گفته میشود پشت پرده و پنهان هستند، تعطیل شده و نان کارگران و خانواده آنها آجر شده است.
شرکت قدیمی یاسوران بتن یاسوج ، بزرگترین تولیدکننده بتن آماده و تیرچه بلوک که مردم این شهر با نام و آوازه او خاطرات زیادی دارند، به دلیل سوءمدیریت و سهلانگاری برخی مدیران تعطیل شد.
شرکت یاسوران بتن، بیش از ۳۵ سال سابقه فعالیت دارد و برای حدود ۱۰۰ نیرو (مستقیم و غیرمستقیم) اشتغالزایی ایجاد کرده بود که از این محل امرار معاش میکردند و اکنون با تعطیلی این شرکت نیروها از کار بیکار شدهاند.
یکی از مدیران این شرکت میگوید:
«شرکت یاسوران، مظلوم واقع شده است؛ این شرکت یکی از شرکتهای قانونمند است که اول هر سال نرخهای خود را بر اساس نرخ انجمن بتن ایران اعلام میکند.»
وی ادامه میدهد: «این شرکت از بهترین تکنولوژی برای ارائه خدمات به شهروندان و مردم بهره میبرد و بارها در جشنوارهها و همایشهای مختلف مورد تقدیر مسئولان هم قرار گرفت.»
کبنا نیوز در این خصوص میگوید: «افراد معلومالحالی به منظور این که شرکت یاسوران بتن را از پا در بیاورند، در مواقعی بتنهای بیکیفیت را زیر سایه غفلت مسئولان مربوطه کهگیلویه و بویراحمد، با قیمتشکنی روانه بازار میکردند تا به خیال خودشان شرکت یاسوران را به زمین بزنند، غافل از این که تعداد زیادی کارگر و نیروهای اداری این شرکت به دلیل زیانی که دیدهاند از کار بیکار شدهاند.»
این گزارش ادامه میدهد: «بعد از تعطیلی شرکت با قدمت بالای یاسوران، آن شرکتهای رقیب به یک مرتبه قیمتهای بتن آماده را بالا میبرند و از بازار بدون رقیب (یاسوران) بهره کافی را میبرند. این در حالی است که شرکت یاسوران قیمتهایش را کارشناسی شده از قبل به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد ارائه داده بود؛ اما متأسفانه برخی در غفلت این مسئولان با قیمتشکنی توانستند یک شرکت قدیمی را از پا درآورده و به مرحله زیان برسانند.»
خسرو حسینی یکی از فعالین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد در یادداشتی خطاب به حسین کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد، نوشت: «آقای استاندار! مردم را دریابید؛ درحالی که بیماری کرونا بخش زیادی از جامعه را درگیر خود کرده، مشاغل زیادی تعطیل شدهاند، بخش درمان در کار خود در حال ایثار و خدمت هستند، گذران زندگی برای مردم، سخت و طاقتفرسا شده است و انتظار میرفت مدیران وارد میدان کارزار مبارزه با احتکار، کمفروشی و گرانفروشی و این همه شلختگی و رهاشدگی در بخشهای مختلف، شوند.»
وی در یادداشت خود ادامه میدهد:
«اما متاسفانه تعدادی از مدیران، بیخیال از بازخواست و نظارت، در حال روزمرگی هستند؛ بعضی دستگاهها بود و نبودشان تفاوتی ندارد و مردم با خود میگویند، مسئولان بیخیال رفع مشکلات شدهاند یا توانایی آنها در همین حد هست.»
حسینی خطاب به استاندار میگوید: «آقای استاندار! مردم حق دارند بپرسند چرا بازار به حال خود رها شده است؟ چرا فریادرسی نیست؟ چرا بر این همه درد مرهم نمیگذارید؟ آقای استاندار از مدیرانتان نمیپرسید، تدبیرشان کجاست؟ آقای استاندار در حالی که مردم در تامین حداقل لوازم زندگی ماندهاند، چطور شرکت یاسوران را تعطیل کردهاید؟ کارکنان این شرکت به کجا پناه ببرند مردمی که ماهها در نوبت ساختن سقفی برای خود بودند، باید کجا فریاد بزنند؟ فصل سرما که رسید، تکلیف این مردم چه میشود؟»
وی ادامه میدهد: «اگر مدیر صمت شما، در باز کردن یک گره کوچک، ناتوان است، چگونه میخواهد به این بازار آشفته سروسامان دهد؟ آقای استاندار! بخشی از مشکلات و سرگردانی مردم، ساخته دست مدیران ضعیف و سفارشی و ناتوانی هست که دچار روزمرگی شدهاند؛ چون از مردم فاصله گرفتهاند، قادر به درک شرایط بغرنج و طاقتفرسای مردم نیستند و خدا میداند با این شرایط سختی که بر مردم تحمیل کردهاند، چگونه شب با وجدان آسوده سر بر بالین میگذارند و میخوابند.»