حمله عوامل اجیر شده به تجمع اعتراضی کارگران غیر نیشکری در داخل شرکت نیشکر هفت تپه

در نود و چهارمین روز اعتصاب کارگران نیشکر هفت تپه ، عوامل اجیر شده تحت عنوان مدیران شرکت با سلاح سرد و فحاشی به تجمع اعتراضی کارگران غیر نیشکری حمله کردند.

بنا به منابع کارگری در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، روز چهارشنبه ٢٦ شهریور ماه ۹۹، کارگران غیر نیشکری هفت تپه به دنبال سه ماه اعتصاب و تجمعات هر روزه مقابل فرمانداری، به داخل شرکت هفت‌تپه رفتند و به نشانه اعتراض مدیر کشاورزی و مدیر داخل شرکت را از محل کارشان بیرون کردند.

در برابر این اقدام کارگران معترض، جافرپور یکی از مدیران شرکت، با حمایت از جعفری چگنی، رئیس دادگستری شوش که از قضا دایی وی نیز می‌باشد، با سلاح سرد به سمت تجمع اعتراضی کارگران غیر نیشکری حمله کرده و با فحاشی آنها را تحریک به درگیری کرده است.

تجمع اعتراضی کارگران غیر نیشکری
حمله به تجمع اعتراضی کارگران غیر نیشکری

کارگران معترض در برابر این حرکت وحشیانه، آرامش خود را حفظ کردند و مانع درگیری با مدیر مهاجم شدند؛ اما به دنبال توهین و بی‌حرمتی، پیگیر جافرپور شده تا این که دیگر مدیرانی که به کارگران خیانت کرده‌اند، وی را در اتاقی پنهان نموده تا از کارگران خشمگین در امان باشد.

در ادامه کارگران با هوشیاری بیرون آمده و مقابل در شرکت به تجمع اعتراضی خود ادامه دادند.

به گفته منابع کارگری در شرکت نیشکر هفت‌تپه، اعتصاب کارگران در درون شرکت ادامه دارد و کارگران ضمن حضور در کارخانه کار نمی‌کنند و بر خواست‌های خود تاکید دارند؛ اما بخش کشاورزی با ادامه کشت تلاش دارد تا کارخانه به طور کامل به تعطیلی کشیده نشود.

بحث بر سر تعیین‌ تکلیف مدیریت در درون حاکمیت بالا گرفته است؛ بار دیگر دیوان عدالت بر رای خود مبنی بر خلع ید اسدبیگی تاکید کرد؛ اما تکلیف نهایی این موضوع به جلسه دیوان حل اختلاف میان نهادهای دولتی موکول شده است.

خلع ید از بخش چپاولگر خصوصی و کوتاه کردن دست اسدبیگی و باند مافیایی‌اش از شرکت، خواست اصلی کارگران است.

کارگران معترض هفت‌تپه خواستار آن هستند که یک نفر از سوی دولت مدیریت شرکت را به عهده گرفته و ادامه فعالیت این مجمع زیر نظارت و مشورت کارگران ادامه پیدا کند.

علاوه بر این کارگران فقط بخشی از حقوق تیر ماه را دریافت کرده‌اند و باقی حقوق تیر ماه و دو ماه مرداد و شهریور را طلب دارند.

تمدید نشدن دفترچه‌های بیمه، آن هم در شرایط بحران کرونا، فشاری جدی بر روی آنهاست و کارگران خواستار اجرای فوری همه وعده‌های داده شده و پرداخت طلب‌هایشان هستند.

بازگشت به کار کارگران اخراجی در تمام بخش‌های شرکت، از جمله دیگر خواسته‌های کارگران نیشکر هفت‌تپه می‌باشد.

شایان ذکر است، عواملی که تحت عنوان مدیران شرکت نیشکر هفت‌تپه به کارگران معترض حمله کردند، به‌ طور مستقیم از جانب دادگستری و دادستانی شوش که فرامین خود را از قوه قضاییه می‌گیرند، حمایت می‌شوند.