دستکم ۴ تجمع اعتراضی برگزار شد

طی روزهای گذشته، گروهی از بازنشستگان شرکت مخابرات راه دور شیراز در مقابل استانداری استان فارس، شماری از کارکنان شرکتی مخابرات استان فارس با تجمع در مقابل ساختمان این شرکت، جمعی از کشاورزان استان خوزستان در مقابل ساختمان سازمان جهاد کشاوزی این استان و تعدادی از دارندگان حواله خرید خودروی ام جی۳۶۰ شرکت آذویکو، در مقابل ساختمان سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان با برگزاری تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، روز پنجشنبه ۲۲ خردادماه ۱۳۹۹، گروهی از بازنشستگان شرکت مخابرات راه دور شیراز در مقابل استانداری استان فارس دست به تجمع اعتراضی زدند.

بر اساس این گزارش، نمایندگان ۱۳۰۰ بازنشسته شرکت مخابرات راه دور شیراز، در سفر استانی ابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضاییه به استان فارس با وی دیدار کردند و پرداخت نشدن سنوات ایام اشتغال خود را به اطلاع وی رساندند.

هاشم شمشیری، رئیس کانون بازنشسشتگان شرکت مخابرات راه دور شیراز که در این جلسه حضور داشت، گفت: “با وجود اینکه از بازنشستگی ۱۳۰۰ کارگر این شرکت بیش از یک دهه می‌گذرد و در این مدت حدود ۱۰۰ تن از آنان نیز فوت کرده‌اند، همچنان سنوات خود را دریافت نکرده‌اند”.

وی افزود: “دیدار ما با ابراهیم رئیسی پس از پایان جلسه شورای اداری استان انجام شد اما توانستیم مشکلات خود را برای ایشان شرح دهیم. در پایان این جلسه رئیس قوه قضاییه دستور دادند که مقام‌های استان ظرف یک ماه مطالبات بازنشستگان را که بدون احتساب خسارت تاخیر و تادیه، ۳۵ میلیارد تومان است، پرداخت کنند. علاوه بر آن، مشکل خود را با محمد جعفر منتظری، دادستان کل کشور که در این سفر رئیس قوه قضاییه را همراهی می‌کردند نیز مطرح کردیم”.

رئیس کانون بازنشسشتگان شرکت مخابرات راه دور شیراز، ادامه داد: “از آنجا که شرکت توسط «هیات حمایت از صنایع» اداره می‌‌شود، اعضای حاضر در آن، باید با مسئولان استان همکاری کنند. این در حالی است که در یک دهه گذشته با وجود برگزاری چند تجمع بزرگ صنفی مقابل استانداری فارس، برپایی چادر در محوطه شرکت، تجمع مقابل ساختمان مرکزی وزارت صنعت، معدن و تجارت و چند تجمع دیگر، هیچ همکاری با طلبکاران صورت نگرفت”.

شمشیری افزود: “یکی دیگر از خواسته‌های بازنشستگان راه‌اندازی مجدد مخابرات راه دور شیراز برای تامین اشتغال جوانان بیکار استان است. آنگونه که سهام‌داران شرکت می‌گویند، مایل هستند که این اتفاق رخ دهد اما ابتدا باید اداره شرکت از هیات حمایت از صنایع به سهامداران واگذار شود. باید منتظر ماند و دید که این دو مشکل، یعنی پرداخت طلب بازنشستگان و راه‌اندازی کارخانه حل می‌شود یا نه؛ دستور رئیس قوه قضاییه باید اجرا شود تا ۱۳۰۰ خانوار امیدوار به حق خود برسند”.

تجمع کارکنان شرکتی مخابرات استان فارس
به گزارش ایلنا، روز شنبه ۲۴ خرداد ماه ۱۳۹۹، شماری از کارکنان شرکتی مخابرات استان فارس با تجمع در مقابل ساختمان این شرکت خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.

به گفته این کارکنان، اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل بر اساس قانون، یکی از خواسته‌های معترضان است. خواسته دیگر تجمع کنندگان، بازگشت به کار همکاران شورایی آنهاست که پس از پیگیری برای اجرای طرح طبقه‌بندی از کار بیکار شده‌اند.

کارکنان شرکتی مخابرات در این راستا می‌گویند: “این عادلانه نیست که دو نفر زیر یک سقف بنشینند و یک کار را انجام بدهند اما یکی چون رسمی است هشت میلیون حقوق بگیرد و دیگری چون شرکتی است سه میلیون تومان”.

بر اساس این گزارش، این کارگران گزارش بازرس کار اداره کار را نیز در دست داشتند که لزوم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل برای شرکتی‌های مخابرات فارس را تایید کرده است.

با اجرای طرح طبقه‌بندی، دستمزد کارکنان شرکتی افزایش می‌یابد و از تبعیض میان آن‌ها و رسمی‌ها کاسته خواهد شد.

تجمع کشاورزان استان خوزستان
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، روز جمعه ۲۳ خرداد ماه ۱۳۹۹، جمعی از کشاورزان استان خوزستان در مقابل ساختمان سازمان جهادکشاوزی این استان تجمع کردند.

بر اساس این گزارش، کیخسرو چنگلوایی، رئیس پیشین سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در روزهای گذشته به عنوان ریاست سازمان حفظ نباتات کشور منصوب شد.

پس از چند هفته از رفتن کیخسرو چنگلوایی، آئین تودیع و معارفه بدون اطلاع رسانی عمومی در اهواز برگزار شد. در این برنامه خدارحم امیری زاده، به رئیس جدید سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان معرفی شد.

کشاورزان خوزستانی با اطلاع از ارتقای جایگاه کیخسرو چنگلوایی قصد داشتند در روز تودیع وی اعتراض خود را نسبت به عملکرد ضعیفش در سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان اعلام کنند ولی این کار در سکوت کامل خبری و اطلاع رسانی انجام شد.

با این حال کشاورزان خوزستانی از تصمیم خود منصرف نشدند و با تجمع در مقابل ساختمان سازمان جهادکشاوری خوزستان اعتراض خود را نسبت به ارتقای مدیرکل این نهاد ابراز داشتند.

کشاورزان از شهرهای مختلف استان خوزستان در مقابل ساختمان سازمان جهادکشاوری خوزستان تجمع و با در دست داشتن پلاکادها و دست نوشته هایی اعتراض خود را نسبت به ارتقای کیخسرو چنگلوایی اعلام کردند.

گفتنی است که کیخسرو چنگلوایی، در مهرماه سال ۱۳۹۰ به عنوان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان منصوب شد و تا خرداد ماه سال ۱۳۹۹ نزدیک به ۱۰ سال در سمت حضور داشت.

تجمع دارندگان حواله خرید خودروی ام جی۳۶۰ شرکت آذویکو
به گزارش فارس، روز شنبه ۲۴ خرداد ماه ۱۳۹۹، جمعی از دارندگان حواله خرید خودروی ام جی۳۶۰ شرکت آذویکو آذربایجان، در اعتراض به عدم تحویل خودرو از سوی این شرکت با قیمت قطعی، در مقابل ساختمان سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان دست به تجمع اعتراضی زدند.

یکی از تجمع کنندگان در این مورد گفت: “حواله داران خودروی ام جی۳۶۰ درخواست تحویل خودرو با قیمت قطعی که در قرارداد قید شده را دارند. آذویکو تنها خودرو سازی است که با گذشت بیش از یک سال از موعد تحویل خودروها، همچنان تعهد معوق در قبال خریداران دارد”.

بر اساس این گزارش، بهمن سال گذشته، وحید منایی، عضو هیات مدیره و معاون نظارت بر کالاهای سرمایه‌ای و خدمات سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان در ارتباط با آخرین پیگیری‌های صورت گرفته پیرامون پرونده شرکت صنعت خودرو آذربایجان (آذویکو) گفته بود: “با توجه به ارجاع پرونده شرکت بدلیل عدم ایفای تعهدات به سازمان تعزیرات حکومتی و نظر به آخرین پیگیری‌های انجام شده مراتب از طریق شعبه ۶۴ تعزیرات حکومتی استان تهران نیز در حال رسیدگی و تعیین تکلیف است”.

عضو هیات مدیره و معاون نظارت بر کالاهای سرمایه‌ای و خدمات سازمان حمایت گفته بود: “در این ارتباط با توجه به وجود حدود ۷۴۶ دستگاه خودروی ناقص کف کارخانه شرکت، مقرر شد که شرکت صنعت خودرو آذربایجان تحت نظارت شعبه مذکور نسبت به تکمیل و واگذاری آن بر اساس تاریخ اولویت ثبت نام و تحویل این خودروها به خریداران مرتبط اقدام کند”.

وی همچنین مدعی شده بود: “ضمنا تا این تاریخ شرکت مذکور با تعدادی از مشتریان توافق نموده و اصل و سود مبالغ پرداختی را به مشتریان عودت داده و برخی از پرونده ها نیز از طریق محاکم قضایی تعیین تکلیف شده است. با توجه به تعهدات باقیمانده، شرکت مکلف شده نسبت به ارائه راهکارهایی از قبیل تحویل خودروی جایگزین و همچنین توافق با سایر مشتریان برای عودت اصل و سود وجوه به ایشان اقدام کند”.

در این گزارش آمده است که بهمن سال گذشته جمعی از مالباختگان آذیکو طی نامه‌ای سرگشاده خواستار پیگیری این موضوع شده بودند. در نامه مالباختگان آمده بود: “بیش از ۴۰۰۰ نفر مالباخته، در بازه زمانی اردیبهشت ۹۷ تا تاریخ ۹۷.۰۴.۱۵ اقدام به ثبت نام خودروی mg360 از شرکت صنعت خودرو آذربایجان آذویکو با قیمت قطعی و سررسید تحویل ۱۰۰، ۱۲۰، ۱۴۰ روزه نموده‌ایم و ۵۰ درصد قیمت خودرو را به صورت نقد در زمان ثبت نام پرداخت نموده‌ایم. حال پس از گذشت بیش از یک سال از موعد تحویل خودروها، این شرکت از تحویل خودروها امتناع کرده و به هیچ وجه پاسخگوی حواله‌داران نمی‌باشد و در جدیدترین اظهار نظر، اعلام کرده است که هیچ خودرویی را تحویل نخواهد داد و حواله‌داران می‌توانند انصراف دهند.

گفتنی است که مراجعات و مکاتبات و شکایات حواله داران این شرکت به مراجع دولتی و نظارتی مانند وزارت صمت هم تاکنون هیچ نتیجه‌ای در بر نداشته و متاسفانه پاسخگوی مالباختگان نبوده‌اند.