دستکم ۵ تجمع اعتراضی برگزار شد

خبرگزاری هرانا – طی روزهای اخیر، جمعی از کارگران خدمات شهرداری شاهین شهر در مقابل ساختمان شهرداری این شهر، شماری از پرستاران استان اصفهان در مقابل ساختمان دادگستری اصفهان، تعدادی از کارگران منطقه شش شهرداری اهواز در مقابل ساختمان شهرداری این شهرستان و  گروهی از مدیران تماشاخانه‌ های خصوصی در ساختمان اداره کل هنرهای نمایشی تهران و عده ای از کارگران مجتمع کشت و صنعت هفت تپه در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، روز پنجشنبه ۱ خرداد ماه ۱۳۹۹، جمعی از کارگران خدمات شهرداری شاهین شهر، برای دومین روز متوالی در اعتراض به تعویض پیمانکار و کم بودن میزان حقوق دریافتی خود در مقابل ساختمان شهرداری این شهر دست به تجمع اعتراضی زدند.

نماینده این کارگران گفت: “حدود ۲۰۰ نفر در حوزه خدمات با میانگین ۵ تا ۲۰ سال فعالیت می‌کنند که هنوز ساماندهی نشده‌اند و در لیستی که برای تامین نیرو و تبدیل وضعیت آن‌ها ارسال شده، نام هیچ کارگر با سابقه‌ای دیده نمی‌شود و نام افرادی با سابقه کم به چشم می‌خورد”.

وی افزود: “شرکت‌های پیمانکار سال گذشته و امسال شهرداری، حق و حقوق کارگران را نادیده می‌گیرند و حقوق کمی پرداخت کرده‌اند و با تعویض پیمانکار نیز سنوات نیروها ضایع خواهد شد”.

 

تجمع پرستاران استان اصفهان

به گزارش ایرنا، روز پنجشنبه ۱ خرداد ماه ۱۳۹۹، شماری از پرستاران استان اصفهان با تجمع در مقابل ساختمان دادگستری اصفهان خواستار رسیدگی به مطالبات صنفی خود شدند.

این پرستاران علت مطالبه‌گری خود را اجرا نشدن قانون مشاغل سخت و زیان‌آور و تبدیل وضعیت نشدن نیروهای شرکتی و قراردادی برشمردند.

تجمع کنندگان اجرای کامل خدمات پرستاری براساس برنامه ششم توسعه و ارتقای بهره ‌وری و برطرف کردن تبعیض در اختلاف پرداخت کارانه در رده‌های درمانی را از دیگر مطالبات خود عنوان کردند.

یکی از این پرستاران با اشاره به سختی کار به خصوص در شرایط فعلی به دلیل شیوع کرونا گفت: “کادر درمانی از لحاظ روحی و جسمی بسیار خسته هستند ولی براساس وظیفه خود دست از کار نمی‌کشند”.

وی افزود: “تنها دلخوشی و مشوق ادامه کار آن‌ها رسیدگی به مطالبات و خواسته‌های صنفی به لحاظ وضعیت استخدامی و معیشتی است”.

این پرستار ادامه داد: “بارها این موضوع را با مسئولان و متولیان امر در میان گذاشتیم ولی اقدام عملی صورت نگرفت و به این منظور امروز با حضور در مقابل دستگاه عدالت و قضای استان، رسیدگی فوری به خواسته خود را خواهان هستیم”.

گفتنی است که قانون تعرفه خدمات پرستاری ۱۱ سال گذشته در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید اما هنوز اجرایی نشده است. بر اساس این قانون، از هزینه‌های بیمه‌ها کاسته و در کنار آن خدمات پرستاری دیده می‌شود اما اجرای آن بدلیل آنچه که کمبود منابع و عدم پرداخت به موقع مطالبات از سوی بیمه‌‌ها خوانده می‌شود، به تعویق افتاده است.

دست کم ۱۱ هزار پرستار در استان اصفهان در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و بهداشتی دولتی، خصوصی و خیریه مشغول کار هستند.



تجمع کارگران منطقه شش شهرداری اهواز

به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹، شماری از کارگران منطقه شش شهرداری اهواز برای دومین روز متوالی در مقابل ساختمان شهرداری این شهر دست به تجمع اعتراضی زدند.

این کارگران که از روز سه‌شنبه دست از کار کشیده‌اند، به عدم دریافت مطالبات مزدی خود معترض‌اند.

بر اساس این گزارش، دستمزد این کارگران از اسفندماه تاکنون پرداخت نشده است.

تجمع مدیران تماشاخانه‌های خصوصی

به گزارش ایران آنلاین، روز سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه، گروهی از مدیران تماشاخانه‌های خصوصی در اعتراض به عدم حمایت دولت از آن‌ها در پی تعطیلی سالن‌های تئاتر پس از شیوع کرونا در اداره کل هنرهای نمایشی تجمع کردند.

رییس هیات مدیره انجمن صنفی تماشاخانه‌های ایران در این رابطه گفت: “با توجه به بحرانی شدن وضعیت، تماشاخانه‌هایی که مالک خصوصی دارند و مدیران تماشاخانه‌ها زیر فشار اجاره‌بهای این سالن‌ها هستند”.

او با اشاره به نامه‌نگاری‌هایی که در این سه ماه با ارگان‌های مربوط انجام داده‌اند، افزود: “فوریت این قضیه برای ما از این جهت است که اگر تا چند روز آینده اتفاقی نیفتد چند سالن با تعطیلی روبرو می‌شوند و برای همین خواستیم از بلاتکلیفی درآییم که اگر قرار نیست کمکی شود بدانیم، چون حتی در خبرها هم اسمی از تماشاخانه‌ها و حمایت از آن‌ها نیست”.

بر اساس این گزارش، معترضان همچنین بیانیه‌ای خطاب به قادر آشنا، مدیر کل مرکز هنرهای نمایشی نوشته و در آن ضمن اشاره به اینکه ۱۶ تماشاخانه طی مدت تعطیلی تئاتر با شیوع کرونا دچار آسیب شده‌اند،اعلام کرده‌اند که در سه ماه اسفند ۹۸ و فرودین و اردیبهشت ۹۹ در مجموع ۳۶۱۹ هنرمند در قالب گروه‌های نمایشی از فعالیت بازمانده‌اند.

تجمع کارگران مجتمع کشت و صنعت هفت تپه

به گزارش اتحادیه آزاد کارگران ایران، روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه، جمعی از کارگران مجتمع کشت و صنعت هفت تپه در اعتراض به کاهش ۷۰ درصدی ظرفیت تولید، عدم امنیت شغلی و معوقات مزدی خود دست به جمع  زدند.

به گفته تجمع کنندگان، معوقات مزدی کارگران در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری به تاخیر افتاده است.

نوشته دستکم ۵ تجمع اعتراضی برگزار شد اولین بار در خبرگزاری هرانا پدیدار شد.