دستکم ۴ تجمع اعتراضی برگزار شد

خبرگزاری هرانا – امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ماه، تعدادی از کارکنان شاغل در دفاتر سهام عدالت در مقابل ساختمان وزارت اقتصاد و دارایی تهران، شماری از کارگران زغال سنگ کرمان مقابل ساختمان این شرکت، جمعی از باشگاه داران استان سیستان و بلوچستان در مقابل ساختمان استانداری و گروهی از رانندگان رافور فرودگاه امام در مقابل وزارت راه در تهران دست به تجمع اعتراضی زدند.

به گزارش خبرگزاری هرانا، به نقل از ایلنا، امروز یک‌شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹، شماری از کارکنان شاغل در دفاتر سهام عدالت به دلیل نامشخص بودن وضعیت شغلی و مطالبات معوقه خود در مقابل ساختمان وزارت اقتصاد و دارایی واقع در میدان امام خمینی حضور یافتند.

این گروه از کارگران که از استان‌ها و شهرستان‌های مختلف برای پیگیری وضعیت شغلی خود عازم تهران شده‌اند، می‌گویند: “پس از ۱۴سال و فعالیت در ۳۵۳ دفاتر شرکت‌های تعاونی سهام عدالت در اقصی نقاط کشور، هنوز وضعیت شغلی‌مان مشخص نیست. در عین حال مطالبات مزدی، بیمه و سنوات ما از سال ۹۷ به تاخیر افتاده است”.

یکی از افراد حاضر در تجمع گفت: “اصلی‌ترین خواسته کارکنان سهام عدالت در اجتماع امروز، حفظ اشتغالمان بعد از ۱۴ سال خدمت و پرداخت حق بیمه است. متاسفانه چندین سال است از سوی متولیان سهام عدالت که در راس آن‌ها وزارت اقتصاد‌داری و سازمان خصوصی سازی قرار دارد توجهی به ما نمی‌شود و به حال خود رها شده‌ایم”.

وی در ارتباط با مشکلات جدیدی که امنیت شغلی کارکنان شاغل در تعاونی‌های شهرستانی سهام عدالت را به خطر انداخته است، گفت: “متاسفانه شورای عالی بورس به ریاست وزیر اقتصاد بدون توجه به فرمان ۸ ماده‌ای رهبر جمهوری اسلامی ایران در خصوص اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی، قصد انحلال تعاونی‌های شهرستانی سهام عدالت را دارد که عملی شدن این اتفاق موجب بیکار شدن همه کارکنان شهرستانی خواهد شد”.

او در تشریح جزئیات این مطلب افزود: “متاسفانه در چند سال گذشته سازمان خصوصی‌سازی به طرق مختلف و غیرقانونی سعی در حذف دفاتر تعاونی‌ها داشته و خود که یک نهاد دولتی است، مالکیت و مدیریت سهام عدالت را به دست گرفته و سهام عدالت را از جایگاه واقعی خود دور کرده است. در عین حال متاسفانه وزارت اقتصاد نیز به این موضوع بی‌توجه است و این بی‌توجهی به مالکیت و مدیریت مردم در اداره سهام عدالت خود لطمه شدیدی وارد کرده و می‌کند”.

وی با بیان اینکه ما کارکنان دفاتر سهام عدالت خواهان مشخص شدن وضعیت پرداخت مطالبات معوقه و تامین امنیت خود هستیم، در بخش دیگری از خواسته‌های معترضان گفت: “حال که طرح عظیم سهام عدالت با زحمات کارکنان تعاونی‌های سهام عدالت و دستور رهبر جمهوری اسلامی ایران برای آزاد کردن سهام عدالت مشمولین سهام عدالت به ثمر نشسته است برای آینده شغلی کارکنان تعاونی‌های شهرستانی دفاتر سهام عدالت که اکثر آن‌ها از افراد معلول و زنان سرپرست خانوار تحصیل کرده مددجویان کمیته امداد و بهزیستی هستند، چاره‌ای اندیشیده شود تا بعد از سال‌ها زحمت به حال خود رها نشوند و منبعی برای امرار معاش خود داشته باشند”.

تجمع کارگران زغال سنگ کرمان

به گزارش ایلنا، کارگران زغال سنگ کرمان مقابل ساختمان شرکت در شهر کرمان تجمع اعتراضی برگزار کردند.

این کارگران مخالف ورود شرکت زغال سنگ کرمان به بورس به واسطه شرکت سرمایه‌گذاری دالاهو هستند و می‌گویند ورود زغال سنگ کرمان به بازار بورس، امنیت شغلی حدود ۳ هزار کارگر این شرکت را به خطر می‌اندازد.

معترضان افزایش ضریب محاسبه سختی شغل، اعمال دقیق‌تر طرح طبقه‌بندی مشاغل و دائمی شدن قراردادهای کار را از دیگر مطالبات خود عنوان کردند.

از زمان آغاز اعتراضات کارگران زغال سنگ کرمان در فروردین ماه، مذاکراتی میان نمایندگان کارگران و مدیریت شرکت برگزار شده اما تاکنون توافقی حاصل نشده است.

دیگر نگرانی کارگران، تاثیر کرونا بر سلامتی خود و خانواده‌هایشان است. به همین دلیل از مسئولان استان می‌خواهند هرچه سریعتر پیگیری‌های صنفی آن‌ها را به نتیجه مشخصی برسانند.

تجمع باشگاه داران استان سیستان و بلوچستان

به گزارش عصر هامون، امروز یک‌شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه، جمعی از باشگاه داران استان سیستان و بلوچستان در مقابل ساختمان استانداری دست به تجمع اعتراضی زدند.

یکی از باشگاه داران گفت: “سه ماه است که در پی شیوع کرونا باشگاه‌های ورزشی تعطیل شده‌اند، اما طی این مدت هیچ اقدامی برای باشگاه‌ها که در پی این تعطیلی متضرر شده‌اند انجام نشده است”.

وی ادامه داد: “در این مدت هر زمانی که مشکلمان را از مسئولان ورزش و جوانان پیگیری کردیم، تنها جوابی که دادند این بود برای انجام هر اقدامی باید از تهران دستور بگیرند و بعد از دستور متولیان کشوری برای بازگشایی باشگاه‌ها اقدام می‌کنند”.

این باشگاه دار اضافه کرد: “این در حالی است که بیشتر باشگاه داران در مکان اجاره‌ای فعالیت دارند و صاحب ملک هم اجاره‌اش را در زمان معین طلب می‌کند، چراکه مخارج زندگی آن‌ها هم از همین راه تامین می‌شود”.

وی گفت: “اداره کل ورزش و جوانان در پی پیگیری‌های ما و جمعی از باشگاه داران خواسته است که لیستی را جهت دریافت کمک هزینه تکمیل کنیم و از طرفی هم قرار شد تسهیلاتی به ما تعلق بگیرد که در این خصوص هم اقدام نشده است”.

به گفته وی، بیش از ۱۰۰ باشگاه در استان فعال است و در هر باشگاه چند مربی، منشی و نیروی خدماتی فعالیت دارند که در این مدت بیکار بودند، اما مجبور به پرداخت هزینه منشی، اجاره و قبوض آن هم بدون هیچ درآمدی شده‌اند.

این باشگاه دار اذعان کرد: “مسئولان به این موضوع فکر کنند که اگر یک ماه حقوقشان پرداخت نشود زندگیشان را چگونه می‌گذرانند، آن وقت شاید قدمی برای ما بردارند”.

تجمع رانندگان رافور فرودگاه امام

به گزارش ایران اینترنشنال، جمعی از رانندگان رافور فرودگاه امام در مقابل وزارت راه در تهران تجمع کردند.

تجمع این رانندگان در اعتراض به نداشتن طرح ترافیک و بیمه بیکاری و سوخت کافی برای کار صورت گرفته است.

نوشته دستکم ۴ تجمع اعتراضی برگزار شد اولین بار در خبرگزاری هرانا پدیدار شد.