پس از گذشت یک ماه، مصوبات نشست اسحاق جهانگیری درباره رفع مشکلات تولید در شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو محقق نشد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، کارگران هپکو نسبت به ادامه بلاتکلیفی این واحد تولیدی انتقاد کردند.
شهریور ماه کارگران هپکو نسبت به مشکلات این واحد تولیدی اعتراض کردند. این درحالی است که دی ماه به نیمه رسیده و هنوز هیچ اقدامی از سوی مسئولان در خصوص راهاندازی تولید و تعیین تکلیف سهامداری صورت نگرفته است؛ جز اینکه طی پرداخت بخشی از تسهیلات تخصیص یافته به هپکو، دستمزد کارگران با تاخیر به حسابشان واریز شده است. دولت مدام نشست برگزار کرده و دستور صادر میکند تا بیشتر وقتکشی کند.
به گفته ابوالفضل رنجبر (عضو شورای اسلامی کار هپکو)؛ پیرو نشستی که با حضور اسحاق جهانگیری برای رفع مشکلات تولید در هپکو، تشکیل شد، مقرر شد تا طی دو هفته اقدامات لازم برای عقد قرارداد ۳۵۰ دستگاه ماشینآلات تولیدی از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور در دستور کار قرار بگیرد. بعد از گذشت یک ماه از این مسئله هنوز این وعده محقق نشده است.
او میافزاید: همچنین در این نشست مقرر شد تا ۴۰۰ دستگاه ماشینآلات تولیدی شرکت هپکو، طی دو هفته توسط سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور، عقد قرارداد شود که این وعده نیز پس از یک ماه بینتیجه مانده و کارگران هپکو نمیدانند، قراردادها در چه مرحلهای است.
طبق اظهارات رنجبر؛ در همین نشست به رئیس سازمان خصوصیسازی ابلاغ شد که مبلغ ۴۲ میلیارد ریال برای سنوات پایان خدمت ۸۰ نفر از پرسنل اختصاص داده شود که هنوز نمیدانیم چه مرحلهای را طی میکند.
این عضو شورای اسلامی کار هپکو تصریح میکند: مهمتر از همه وعده تسهیلات ۳۵ میلیارد تومانی به هپکو بود که طبق دستور استاندار مرکزی باید پرداخت میشد؛ با اینحال به دلایلی فقط ۵ میلیارد از تسهیلات به هپکو پرداخت شده است.
او میافزاید: در نشستی که مسئولان رده اول استان و صنعت حضور داشتند، مقرر شد تا وزارت صمت بر ممنوعیت صدور مجوز واردات تجهیزات مشابه تولیدات هپکو، نظارت داشته باشد که اصلاً نمیدانیم این بند واقعاً عملی خواهد شد یا خیر.
رنجبر میگوید: تمام این مدت هپکو زیر نظر سازمان خصوصیسازی و عملاً سرگردان بوده است، حتی برای واگذاری در فرابورس نیز دیر اقدام شد. اسحاق جهانگیری وعده داده بود که اگر هپکو با شرایط خوبی واگذار نشد، باید به ایمیدرو یا ایدرو واگذار شود./ ایلنا