یک فعال صنفی معلمان در انتقاد از بودجه ناچیز رتبهبندی در سال بعد گفت: احتمال دارد همین مبلغ ناچیز نیز تامین نشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، «طرح رتبهبندی معلمان»، یکی از وعدههای مکرر سالهای اخیر است که مسئولان با توسل به آن، همواره به معلمان اطمینان دادهاند که بهبود قابل توجهی در وضعیت معیشت در راه خواهد بود.
جدا از اینکه این طرح تنها معلمان رسمی را دربرمیگیرد و معلمان غیررسمی، حقالتدریس و آزاد که جمعیت گستردهای هستند، از محدوده نه چندان گستردهی این طرح خارج هستند، باز هم این طرح دچار کاستیهایی حداقل از نظر میزان اعتبار اختصاص دادهی سالانه و عدم تامین این اعتبار به بهانهی کمبود بودجه است.
محسن حاجی میرزایی (وزیر آموزش و پرورش) شامگاه چهارشنبه (چهارم دی ماه) در جمع اعضای شورای معاونین اداره کل، رؤسا و مدیران آموزش و پرورش نواحی و مناطق آذربایجان شرقی در تبریز گفت: معلمان مانند سایر کارکنان دولت، مشمول افزایش حقوق سالانه که احتمالاً ۱۵ درصد است، خواهند بود.
وی ادامه داد: علاوه بر آن، با اجرای طرح رتبهبندی به طور متوسط ۱۰ تا ۱۲ درصد به حقوق آنها افزوده میشود و برای معلمانی که طی طرح تمام وقت، شش ساعت اضافه تدریس دارند، افزایش ۱۷ درصدی به فوقالعاده شغل پیشبینی کردهایم.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به چگونگی اجرای طرح رتبهبندی معلمان گفت: در تلاش هستیم تا احکام رتبهبندی را تا بهمن صادر کنیم، هرچند اعمال افزایشها از مهرماه محاسبه میشود.
با اینهمه، اعتبار تخصیص داده شده برای رتبهبندی در سال آینده، فقط ۳ هزار میلیارد تومان است. رضا مسلمی (فعال صنفی معلمان) با اشاره به ناکافی بودن این اعتبار و در پی اظهارات وزیر آموزش و پرورش به ایلنا میگوید: چگونه قرار است با ۳ هزار میلیارد تومان به حقوقِ «همهی معلمان کشور»، ۱۰ تا ۱۲ درصد اضافه شود؟!/ ایلنا