دستکم ۴ تجمع اعتراضی برگزار شد

جمعی از رانندگان سرویس مدارس گچساران در مقابل ساختمان فرمانداری این شهرستان، تعدادی از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در ساختمان فارابی این دانشگاه، جمعی از کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در مجتمع صنعتی این شرکت و شماری از رانندگان تاکسی بی سیم شاغل در تربت حیدریه در مقابل سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری، در تجمعاتی اعتراضی خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند.

یه گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از کبنا نیوز، روز شنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۸، جمعی از رانندگان سرویس مدارس گچساران در اعتراض به پرداخت حق عضویت به حساب سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی، در مقابل ساختمان فرمانداری این شهرستان تجمع کردند.

بر اساس این گزارش سازمان تاکسیرانی در اقدامی سلیقه ای، رانندگان سرویس مدارس گچساران را ملزم به پرداخت ۲۴۰ هزار تومان حق عضویت سالیانه به حساب سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی کرده است.

یکی از رانندگان در اینباره گفت: “سالهاست که سرویس مدارس گچساران هستیم و با اداره آموزش و پرورش قرارداد می‌بندیم و ۵ درصد از مبلغ قرار داد را از ما کسر می‌کنند و ما دارای کارت صلاحیت از پلیس راهنمایی و رانندگ نیز هستیم. اکنون سازمان تاکسیرانی در اقدامی عجیب و سلیقه‌ای، رانندگان سرویس مدارس گچساران را ملزم به پرداخت ۲۴۰ هزار تومان حق عضویت سالیانه به حساب سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی کرده است”.

وی افزود: “ما در طول سال فقط ۸ ماه مشغول به کار  هستیم که با توجه به شرایط بد اقتصادی، گرانی سرسام آور لوازم یدکی، لاستیک، استهلاک ماشین و بیکاری…. با مشکلات زیادی روبروییم و قادر به پرداخت اینگونه هزینه‌ها نیستیم چون عملا درآمدی نداریم که بتوانیم اینگونه هزینه ها را پرداخت کنیم”.

وی ادامه داد: “برای ما جای تعجب و سوال است که سازمان تاکسیرانی و اتوبوسوانی گچساران این قوانین و بخشنامه ها را از کجا می آورد؟ این سازمان آیا فکر نمی‌کند قشر زحمتکش و مظلوم رانندگان از محل کدام درآمد این هزینه را باید پرداخت کند؟  سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی گچساران تاکنون چه خدماتی به رانندگان مینی بوس ها مدارس گچساران ارائه داده است. ما از فرماندار گچساران عاجزانه تقاضامندیم به داد این قشر مظلوم برسد و با سازمان تاکسرانی و اتوبوسرانی برخورد کند”.

تجمع دانشجویان دانشگاه امیرکبیر

به گزارش آنا، امروز یکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۸، جمعی از دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در اعتراض به آنچه که پولی سازی دانشگاه خوانده‌اند، در محوطه و همچنین ساختمان فارابی این دانشگاه، تجمع کردند.

در این گزارش آمده است افزایش سنوات موجب نگرانی و دلیل اعتراض دانشجویان است که تا به‌ حال برای رسیدگی به آن تصمیمات جدی از طرف دانشگاه‌های دولتی اتخاذ نشده است. تمامی دانشگاه‌های دولتی تهران نیز با چنین مشکلی مواجه هستند. یکی از نگرانی‌های دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر این است که تصمیمات ناگهانی در این زمینه ابلاغ شود و دانشجویان نتوانند فرصت هماهنگی با این شرایط را داشته باشند.

تجمع کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه

به گزارش سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، امروز یکشنبه ۲۱ مهر ۱۳۹۸، شماری از کارگران مجتمع کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، دست از کار کشیده و در مجتمع صنعتی این شرکت دست به تجمع زدند.

آن ها ضمن تاکید دوباره بر مطالبات صنفی خود، به امنیتی شدن فضای کار، حضور نیروی انتظامی و برخورد با کارگران اعتراض کرده و صرف وعده دهی از طرف مسئولان را در حل معضلاتشان ناکارآمد دانستند.

این کارگران می گویند تمام مراحل قانونی برای رسیدن به مطالبات خود را مدنظر داشته، اما از این طریق به نتیجه نرسیده اند و تلاش برای حضور در مجلس را نمونه ای از این تلاشها ذکر کردند که به بازداشت کارگران در راه منجر شد.

کارگران معترض مطالبات خود را بازگرداندن شرکت به بخش دولتی، آزادی تمامی همکاران بازداشتی خود، پایان دادن به پرونده سازی‌ها، برگشت به کار همکاران اخراجی بدون هیچ قید و شرطی و داشتن امنیت شغلی، عنوان کردند.

گفتنی است که دور جدید اعتصاب و اعتراض کارگران مجتمع کشت و صنعت هفت تپه، از روز دوشنبه ۱ مهر ۱۳۹۸،به دلیل اخراج ۲۱ تن از همکارانشان آغاز شده است.

کشت و صنعت هفت تپه، قدیمی ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن می‌گذرد و طبق اصل ۴۴ قانون اساسی اواخر سال ۱۳۹۴ از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد.

حدود چهار هزار نفر به صورت رسمی، قراردادی و پیمانکاری در بخش های مختلف این شرکت بزرگ تولید شکر مشغول کار هستند.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه در ۱۵ کیلومتری شهر شوش در شمال خوزستان واقع است.

تجمع رانندگان تاکسی در تربت حیدریه
به گزارش صبح توس، روز پنجشنبه، ۱۹ مهرماه ۱۳۹۸، شماری از رانندگان تاکسی بی سیم شاغل در تربت حیدریه بدلیل قطع شدن سامانه ارتباطی بی سیمشان در مقابل سازمان مدیریت حمل و نقل شهرداری این شهرستان تجمع کردند.

فربودی نماینده رانندگان معترض در این خصوص اظهار داشت: “ما مشکلات زیادی داریم که عمده آن از جایی شروع شد که اسنپ و ۱۸۷۰ شروع به ارائه سرویس در تربت حیدریه کردند و از همان زمان مداوم خط ارتباطی قطع می شود و هیچ کس پاسخ گوی ما نیست. در طول چند روز گذشته که با اختلال در سامانه ۱۳۳ روبه رو بودیم، با مراجعه به مخابرات، شهرداری و سازمان حمل و نقل هیچ پاسخ قانع کننده ای را دریافت نکرده ایم”.

یکی دیگر از رانندگان ۱۳۳ شهر تربت حیدریه گفت: “اکثر این ماشین ها اقساطی خریداری شده‌اند و باید سر ماه رانندگان قسط آن را پرداخت کنند و از سوی دیگر تمام دخل و خرج زندگی این ۹۰ نفر از همین مسیر فراهم می شود و لذا اینجا بعنوان معترض حاضر شدیم تا مشکلمان برطرف شود”.

محسن قندهاری، رئیس سازمان حمل و نقل شهرداری تربت حیدریه در خصوص این تجمع، گفت: “سامانه خط ۱۳۳، تقریبا از چهارشنبه هفته گذشته در تربت حیدریه دچار قطعی شده و در روز حدود یک تا دو ساعت از دسترس خارج می‌شود”.

وی مدعی شد: ” باید بگویم که روزهای دوشنبه و سه شنبه این هفته در هیچ زمانی اصلا سامانه دچار اختلال نبوده است و روز پنج شنبه متاسفانه سامانه قبل از ساعت ۷ صبح قطع شد و تا ساعت ۱۱و ۳۰ دچار ایراد بود و مشکلاتی را برای رنندگان به وجود آورده است. روز پنج شنبه با توجه به برگزاری آزمون نظام مهندسی مشترکان زیادی برای استفاده از تاکسی تماس گرفتند اما در اوج تماس ها خطوط ارتباطی بی سیم ها قطع شده بود”./ هرانا