بنا به خبر دریافتی، روز سهشنبه ۱۶ مهرماه ۹۸ تعطیلی فاز اول کارخانه نساجی مدرس کاشمر، باعث بیکاری کارگران این واحد تولیدی که کدام بالای ۱۵ سال سابقه کاری دارند شده است. این کارخانه در شهرک صنعتی بردسکن استان خراسان رضوی واقع است.
نعمتی، قائم مقام مدیرعامل کارخانه نساجی مدرس کاشمر در ارتباط با بیکاری کارگران این کارخانه روز سهشنبه ۱۶ مهرماه، گفت: «به علت به فروش نرسیدن محصولات کارخانه، مجبور به تعطیلی فاز اول کارخانه با ۷۸ نفر شدیم.»
وی با بیان اینکه حداقل ۳۰ میلیارد تومان سرمایه در گردش کارخانه به خاطر به فروش نرسیدن محصولات در کارخانه خوابیده است، گفت: «درحال حاضر ۴۸۰ تن نخ و ۲۷۰ تن پنبه در انبارهای کارخانه دپو شده است.»
شایان ذکر است که هسته مرکزی شرکت نساجی کاشمر مدرس با توجه به وجود مزارع پنبه در کاشمر در سال ۱۳۶۷ بنیانگذاری و وارد فعالیت اقتصادی در زمینه ریسندگی شد. در سال ۱۳۶۹ شرکت نساجی کاشمر مدرس به ثبت رسید و پس از اعلان عمومی ۵۲۰۰ نفر سهامدار در این شرکت سرمایهگذاری نمودند.
در سال ۷۷ پروانه تولید نخ از پنبه با ظرفیت سالانه ۲۰۰۰ تن نخ پنبهای و مخلوط با الیاف به بهرهبرداری رسید.
این کارخانه در زمینی به مساحت ۱۳ هکتار در شهرک صنعتی بردسکن از توابع استان خراسان رضوی راهاندازی شد. در سال ۱۳۸۱ با اجرای فاز اول طرح توسعه مجموعه مساحت سالنهای تولید تا میزان ۱۳۰۰۰ مترمربع افزایش یافت و ظرفیت تولید به ۳۰۰۰ تن در سال رسید.
در سال ۱۳۸۴ پس از تولید آزمایشی، نخهای ضخیم مورد استفاده در پارچههای برزنت و جین تولید شد. با زحمات روزانه کارگران این مرکز تولیدی، ظرفیت تولید مجموعه به ۴۰۰۰ تن در سال ۸۷ افزایش یافت.
حال این کارگران که بیشتر آنها بالای ۱۵ سال سابقه فعالیت در این واحد تولیدی را دارند، با تعطیل شدن فاز اول کارخانه نساجی مدرس کاشمر، بیکار خواهند بود./ ایران – کارگر