در ۶ ماه نخست سال گذشته؛ ۱۰۷۷ کارگر بر اثر حوادث کار جان خود را از دست دادند

خبرگزاری هرانا – بر اساس آمار سازمان پزشکی قانونی کشور، در شش ماه نخست سال گذشته، ۱۰۷۷ کارگر در کشور بر اثر حوادث کار جان خود را از دست دادند. از این میزان ۱۰۶۶ مورد مرد و ۱۱ نفر زن بودند. همچنین استان‌های تهران، اصفهان و مازندران، بیشترین آمار مرگ‌های حوادث کار را در فاصله فروردین‌ تا شهریور ۱۴۰۳ داشتند.

به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از ایلنا، ۱۰۷۷ طی شش ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳، جان خود را از دست دادند.

مطابق این گزارش، فوتی‌های حادثه کار طی شش ماه نخست سال گذشته، ۱۰۶۶ مورد مرد و ۱۱ نفر زن بودند. استان‌های تهران با ۲۱۷، اصفهان با ۸۱ و مازندران با ۷۰ متوفی، بیشترین آمار مرگ‌های حوادث کار را در فاصله فروردین‌ تا شهریور ۱۴۰۳ داشتند.

بیشترین علت فوت در حوادث کار «سقوط از بلندی» بوده است، به‌طوری‌ که طی این مدت ۴۹۸ نفر بر اثر افتادن، جان خود را از دست دادند. پس از آن «اصابت جسم سخت» با ۲۴۶ متوفی بیشترین آمار فوتی در حوادث کار را به خود اختصاص داده است. «برق‌گرفتگی» با ۱۵۵، «سوختگی» با ۶۵ و «کمبود اکسیژن» با ۳۵ متوفی در رتبه‌های بعدی عوامل فوت بر اثر حوادث کار قرار دارند. در این گزارش به علت مرگ ۷۸ کارگر اشاره نشده است.

برهمین اساس، میزان فوتی‌های ناشی از حوادث کار در شش ماه نخست سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبلش ۱۵.۷ درصد افزایش داشته است. در سال ۱۴۰۲ آمار فوتی‌های ناشی از حادثه کار در ۶ ماه نخست، ۹۳۱ نفر بوده است.

تحلیل داده‌های رسمی نشان می‌دهد که در هر ماه از شش ماه نخست سال ۱۴۰۳، حدود ۲۰۰ کارگر در اثر حادثه ناشی از کار جان خود را از دست داده‌اند.

همچنین در این گزارش آمده است، در سال ۱۳۹۸ تعداد مرگ و میر ناشی از حوادث کار ۱۶۵۵ نفر بود، در سال ۱۳۹۹ این آمار با یک افزایش جزیی به ۱۷۵۵ نفر رسید. در سال ۱۴۰۰ تعداد جان‌باختگان به ۱۸۱۷ نفر افزایش یافت، سال ۱۴۰۱ تعداد مرگ و میر به ۱۹۰۰ نفر نزدیک شد و در سال ۱۴۰۲ با افزایش بی‌سابقه به ۲۱۱۵ نفر رسید. بنابراین از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۲، این آمار از ۱۶۲۵ نفر به ۲۱۱۵ نفر رسیده که نشان‌دهنده افزایش ۳۰ درصدی است.

ایران در زمینه رعایت مسائل ایمنی کار در میان کشورهای جهان رتبه ۱۰۲ را به خود اختصاص داده که رتبه بسیار پایینی است.

FacebookTwitterShareهرانا۶/۰۱/۱۴۰۴

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس پست الکترونیکی شما منتشر نمی‌شود.