اعتراض کارگران هپکو از سر گرفته شد/ تغییر مدیریت خواسته ما نیست، بدنبال خروج سهامداریم

اعتراض کارگران هپکو از سر گرفته شد/ تغییر مدیریت خواسته ما نیست، بدنبال خروج سهامداریم

رایزنی‌ها و اعتراضات کارگران هپکو اراک نسبت به بلاتکلیفی کارخانه ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، منابع خبری در کارخانه هپکو گفتند: حدود ۹۰۰ کارگر کارخانه هپکو اراک؛ دیروز و امروز (۲۴و ۲۵ شهریور) بعد از تقریبا ده روز وقفه؛ به نشانه اعتراض به محقق نشدن وعده‌های داده شده ازسوی مسئولان، بار دیگر اعتراض صنفی خود را از سر گرفتند.

کارگران معترض که مدعی‌اند مشکلات صنفی آنها از زمان خصوصی‌سازی شرکت هپکو و تغییر مدیریت آغاز شده است، در ادامه گفتند: در آخرین دور از اعتراضات کارگران هپکو (حدودا ده روز پیش) برخی مسئولان با میانجی‌گری شرایطی را فراهم کردند که حداکثر تا ده روز دیگر شرکت تعیین و تکلیف شود که به موجب آن اجتماع صنفی چندین روزه کارگران هپکو خاتمه یافت.

این کارگران که نسبت به تاخیر در معوقات مزدی و همچنین تعیین تکلیف وضعیت کارخانه از یکسال و نیم پیش هرچند وقت یکبار در مقابل کارخانه و ساختمان نهادهای مختلف دولتی و قضایی دست به اعتراض صنفی می‌زنند، در ادامه گفتند: مهلت ده روزه مسئولان شهرستان نیز تمام شد و آنها به‌ جای تعیین تکلیف شرکت؛ مدیریت کارخانه را تغییر دادند اما این خواسته ما کارگران نبود.

به گفته یکی از کارگران معترض؛ کارگران معترض هپکو روز گذشته نیز (یکشنبه ۲۴ اردیبهشت) به نشانه اعتراض مقابل کارخانه چادر زده بودند.

طبق اظهارات این کارگر، کارگران هپکو جدا از تغییر مالکیت کارخانه و انتقال آن به بخش دولتی، به دنبال دریافت مطالبات معوقه مزدی خود نیز هستند. آنها سه ماه دستمزد در سال جاری طلبکارند و مطالباتی نیز از سال‌های ۹۵ تا ۹۷ دارند.

به گفته این کارگر؛ مسئولان بدون درنظر گرفتن شرایط زندگی آنها در مورد واگذاری این واحد صنعتی بدون هماهنگی تصمیماتی را اتخاذ می‌کنند که در عمل به زیان کارگران است و برای همین آنها با بر پایی اجتماعات صنفی پیگیر خواسته‌های خود می‌شوند.

این کارگران در بیانیه‌ای که چندی پیش صادر کرده‌اند، آورده‌اند: «راه برون‌رفت شرکت از این وضعیت، تعیین تکلیف یکباره سهامدار عمده و معرفی او است که این مساله حدود سه سال است شرکت را معطل نگه داشته است، متاسفانه مسئولان گویا به دنبال پاک کردن صورت مسئله هستند و با معرفی مدیرعامل جدید می‌خواهند خواسته‌های کارگران را به حاشیه برانند.»

کارگران در این نامه که خطاب آن به استاندار مرکزی و باقی مقامات استانی است، خواستار حل ریشه‌ای مشکل شده‌اند و تاکید کرده‌اند که تعیین تکلیف سهامدار، تنها راه اصولی خروج از بحران است.​/ ایلنا