اخراج شماری از کارگران کارخانه صدر فولاد/ معوقات مزدی معلمان در سیستان و بلوچستان و کارگران شهرداری سراوان

خبرگزاری هرانا – جمعی از کارگران مجموعه شهرداری سراوان و بیش از دو هزار تن از معلمان خرید خدمات در استان سیستان و بلوچستان، مطالبات مزدی پرداخت نشده دارند. همچنین بیست و سه کارگر شاغل در کارخانه صدر فولاد، از محل کار خود اخراج شدند.

این کارگران که از افزایش میزان مطالبات مزدی خود در ماه‌های آینده نگرانند، می‌گویند: مشکلات معیشتی و عدم پرداخت مطالبات، مشکلات بسیاری برای خانواده‌هایمان به وجود آورده است.

کارگران شهرداری سروان گفتند: ما مطالبات مزدی خود را از چهار ماه قبل دریافت نکرده‌ایم در عین حال بخشی از مطالبات بیمه ما پرداخت نشده است.

به گفته این کارگران، شهرداری سراوان فاقد منابع مالی پایدار است و برخی نهادهای بدهکار دولتی و خصوصی مستقر در شهر طلب خودرا به موقع شهرداری نمی‌پردازند.

آن‌ها افزودند: باتوجه به اینکه مبلغ بدهی شهرداری هر ماه بیشتر می‌شود و هم اکنون بنا به گفته شهردار به حدود چهل تا پنجاه میلیارد تومان رسیده، بعید می‌دانیم شهردای بتواند به این زودی بدهی خود را به کارکران وسایر نهاد‌های دولتی بپردازد.

تعدیل نیرو در کارخانه صدر فولاد

به گزارش ایلنا، کارگران صدر فولاد واقع در شهرستان خرم آباد از تعدیل بیست و سه نفر از همکاران خود طی چند روز گذشته خبر دادند.

براساس این گزارش، کارگران تعدیلی از کارگران قدیمی و باتجربه کارخانه بوده‌اند که بعد از یک دوره از تعطیلی کارخانه در سالهای ۹۷ تا ۱۴۰۱ بیکار شده و سال گذشته با احیای کارخانه از سوی کارفرما به محل کار خود بازگردانده شدند اما بار دیگر به دلایل نامعلومی از کار بیکار می‌شوند.

گفته می‌شود؛ کارفرمای برای کاهش هزینه‌های جاری کارخانه پیش از این نیز اقدام به تعدیل نیروی کار کرده است.

علی جهانی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با تایید خبر تعدیل کارگران این واحد تولیدی، گفت: مدیرعامل کارخانه به دلیل نبود سرمایه توانایی مالی لازم برای پرداخت حقوق و دستمزد کارگران را ندارد به همین دلیل اقدام به تعدیل نیروی کار کارخانه کرده است.

معوقات مزدی معلمان خرید خدمات در استان سیستان و بلوچستان

به گزارش حال وش، بیش از دو هزار تن از معلمان خرید خدمات در استان سیستان و بلوچستان، هفت ماه است که از حقوق ماهیانه و بیمه محروم شده اند.

به گفته یکی از معلمان، «من یکی از ۲۰۷۰ معلم خرید خدمات سیستان و بلوچستان هستم که قرار بود تبدیل وضعیت بشیم الان هفت ماه است که نه حقوقی گرفتیم نه بیمه هستیم و الان بعد هفت ماه به دلیل تخلف مسئولین استان، امور استخدامی کشور و وزارتخانه بخشنامه این استان را لغو کردند. این در صورتی است که در تهران و مشهد معلمین خرید خدمات تعیین تکلیف شدند و کد پرسنلی و حقوق هفت ماه خود را دریافت کردند».

هرانا ۱۴۰۲/۰۱/۳۰