یکی از کارگران صنایع بسته بندی داروگر رشت در خصوص پاسخگو نبودن مقامات دولتی میگوید:
«بارها برای پیگیری مطالباتمان به دفتر مسئولان استان گیلان و فرمانداری مراجعه کردهایم؛ اما جز وعده پیگیری مطالباتمان، کاری برای ما انجام نمیدهند… این کارگران گفتند: ۵ماه است که حقوقی دریافت نکردهایم و بیمههایمان نیز با مشکل روبرو است. به هر مسئولی هم شکایت میکنیم فقط شنونده است و اقدامی نمیکند.»
- تجمع اعتراضی کارگران شرکت داروگر در رشت
- کارگران کارخانه داروگر تهران مجبور به انجام کارهای خدماتی شدهاند
پرداخت نشدن دستمزد از ابتدای سال ۱۴۰۱
کارگران صنایع بسته بندی داروگر رشت هر یک دارای سابقههای ۱۵ تا ۲۰ ساله هستند. کارگران معترض در بخشهای مختلف این شرکت از جمله ساخت انواع تیوب، چاپ و بستهبندی محصولات شوینده داروگر کار میکنند. مدیران صنایع بستهبندی شرکت داروگر، دستمزد و بیمه کارگران را از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون پرداخت نکردهاند.
یکی از کارگران صنایع بسته بندی داروگر رشت در رابطه با روند پیگیری حقوقی دریافت مطالبات خود و همکارانش میگوید:
«میانگین مطالبات مزدی و بیمهای هریک از ما کارگران در ۵ ماه گذشته براساس سوابق کاری دستکم ۶۰ تا ۸۰میلیون تومان است که کارفرما میگوید که به خاطر نداشتن منابع مالی، توان پرداخت آن را ندارد.»
استثمار دو چندان کارگران با پرداخت نشدن دستمزد
دیرکرد در پرداخت دستمزد، استثمار دوچندان کارگران است. از یک سو با پرداخت دستمزدهای اندک آنها را استثمار میکنند. از سوی دیگر با دیرکرد در پرداخت، ارزش آن کمتر میشود. در واقع دستمزدی کمتر از آنچه قرار بوده به کارگران پرداخت میشود.
سران حکومت با سرقت ثروتهای عمومی فقر را در جامعه نهادینه کردهاند. کارگران اولین قربانیان این چپاول حکومتی هستند. آنها به خوبی میدانند، علت فقر کارگران و سایر اقشار مردم، دزدیهای سران حکومت و لابیهای تحت حمایت آنها میباشد.