تجمع اعتراضی رانندگان روبروی سازمان حمل و ‌نقل جاده‌ای -فیلم

رانندگان حمل و نقل در برابر اداره سازمان حمل و نقل جاده‌ای این سازمان، در خیابان دمشق تجمع اعتراضی برگزار کردند

صبح روز یکشنبه ۲۹ خردادماه ۱۴۰۱، تعداد زیادی از رانندگان حمل‌ و نقل جاده‌ای به اعتراض برخاستند. آنها با تجمع در برابر اداره این سازمان در خیابان دمشق خواستار رسیدگی به مشکلات خود شدند. رانندگان شعار می‌دادند: «ما اشتباه کردیم که واردات کردیم».

آنها همچنین شعار می‌دادند: «وعده وعید کافیه سفره‌ی ما خالیه» «وعده وعید چه خوب بود، ولی همه‌اش دروغ بود».

رانندگان اعتراض کننده از جمله کسانی هستند که خریدار کامیون‌های وارداتی می‌باشند. اما دولت هزینه‌های سنگین گمرگی برای واردات این کامیون‌ها بسته که برای خریداران مشکلات زیادی را ایجاد کرده است. از طرف دیگر هزینه‌های تحمیل شده به این رانندگان، هزینه سنگین برای اسقاط کردن کامیون‌هایشان می‌باشد.

رانندگان حمل و نقل جاده‌ای با وارد شدن کامیون‌های جدید، انتظار داشتند که از بسیاری هزینه‌های اضافی که ناشی از مستهلک شدن کامیون‌هایشان است، رها شوند. اما مالیات‌های سنگینی که دولت برای واردات این خودروها تعیین نموده، موجب بار اضافی و هزینه‌های بیشتری برای آنان شده است. به همین دلیل است که آنها شعار سر می‌د‌هند: «ما اشتباه کردیم که واردات کردیم».

رانندگان

هیچ مسئولی پاسخگوی رانندگان مالباخته نیست

تجمع امروز رانندگان معترض حمل و نقل جاده‌ای، سومین تجمع اعتراضی آنان از فروردین‌ماه سال ۱۴۰۱ می‌باشد. آنها ابتدا به خیابان پاستور رفته و در برابر دفتر ریاست جمهوری تجمع اعتراضی برگزار نمودند. رانندگان معترض با طرح مشکلات‌شان در آن زمان، انتظار آن را داشتند که رئيسی به مشکلات‌شان توجه نموده و به آن رسیدگی کند. اما چنین توجهی از طرف رئیسی و دیگر کارگزاران دولتی به مشکلات رانندگان صورت نگرفت.

رانندگـان حمل ونقل جاده‌ای بار دیگر روز ۲۴ خردادماه ۱۴۰۱، در برابر ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت وزارت راه و شهرسازی تجمع کردند. آنها با طرح مشکلاتی که برایشان ایجاد شده خواستار رسیدگی مسئولان وزارت راه و شهرسازی شدند. اما هیچ یک از مسئولان این وزارتخانه حاضر به پاسخگویی و حتی شنیدن مشکلات آنها نشدند. حال، حدود یک‌هفته بعد از آخرین تجمع اعتراضی این رانندگـان، آنها بار دیگر به خیابان آمده و در خیابان دمشق تجمع اعتراضی برگزار کردند. یکی از خواسته‌های مبرم این رانندگـان ترخیص و شماره‌گذاری خودروها و کامیو‌ن‌های وارداتی است. اما ستاد سوخت کشور مانع این‌کار است و نامه‌ بازدید خودروها را به رانندگـان خریدار نمی‌دهد.

اعمال غیرقانونی دلالان و واسطه‌های وزارت‌ راه و گمرک

رانندگـان مالباخته می‌گویند سه سال است که کامیون‌های وارداتی در گمرک دپو شده و اداره گمرگ اجازه ترخیص نمی‌دهد. در این مدت نیز راهداری مشغول خالی کردن جیب رانندگـان است و هزینه اسقاط را از ۲۵۰ میلیون به یک میلیارد تومان افزایش داده است. در این میان تعداد زیادی واسطه و دلال از طرف وزارت راه و شهرسازی و گمرک عمل می‌کنند که کارشان اعمال غیرقانونی و خالی کردن جیب رانندگـان است.